hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Saga, aplicatie mobila cu rol de "companion ambiental" pentru recomandari

Saga, aplicatie mobila cu rol de "companion ambiental" pentru recomandari

calendar_month 18 Iun 2012, 16:35
A.R.O. lucreaza la o aplicatie care foloseste la maxim identificarea locatiei. Saga joaca un rol de "companion ambiental" ce poate oferi recomandari tot mai potrivite pe baza activitatilor utilizatorului.
Spre deosebire de prima generatie de aplicatii ce folosesc locatia utilizatorului pentru a-i oferi recomandari, Saga este o aplicatie care combina experienta de local discovery a Foursquare cu un motor de recomandari, potrivit TechCrunch.

Aplicatia Saga nu are nevoie sa fie rulata constant pentru a inregistra automat locatia utilizatorului, pe care o foloseste apoi pentru a oferi recomandari utile.
In afara de o istorie completa a locatiilor, la care are acces utilizatorul oricand, aplicatia Saga incerca sa ofere recomandari utile, care nu se limiteaza doar la restaurante si baruri.
Pe masura ce va fi perfectionata, aplicatia Saga ce urmeaza sa fie lansata la sfarsitul lunii pe iOS, ar putea face recomandari mai complexe: de la localuri in care utilizatorul se poate intalni cu prietenii (pentru ca si ei le frecventeaza) pana la planificarea de activitati placute pentru o intreaga zi.