S-au lansat ROG Phone 6 si ROG Phone 6 Pro, cele mai puternice smartphone-uri de gaming
8/8094
calendar_month 06 Iul 2022, 09:13
În cadrul evenimentului virtual de lansare For Those Who Dare, ROG a prezentat noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 6 și 6 Pro, căștile de gaming ROG Cetra True Wireless, noi modele de căști de gaming ROG Delta S și accesorii pentru telefoane.

PUNCTE CHEIE

  • Putere invincibilă: Cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1 și sistemul avansat de răcire GameCool 6 pentru performanțe de neegalat

  • Specificații supreme: Ecran AMOLED HDR 10+ de 6,78 inchi la 165 Hz; 18 GB de memorie RAM LPDDR5, 512 GB de stocare; capacitate monstruoasă a bateriei, de 6000 mAh

  • Experiențe de joc captivante: Căști de gaming ROG Cetra True Wireless Pro / True Wireless; căști de gaming ROG Delta S Wireless, Delta S Core

  • Gamă extinsă de accesorii: Accesorii modulare captivante, inclusiv AeroActive Cooler 6 actualizat, ROG Kunai 3 Gamepad și multe alteleASUS Republic of Gamers (ROG) a găzduit ROG Phone 6: For Those Who Dare, un eveniment virtual de lansare a noii serii de smartphone-uri de gaming ROG Phone 6, împreună cu noile căști de gaming ROG Cetra True Wireless și noi modele ROG Delta, plus o colecție de accesorii pentru ROG Phone 6. Evenimentul s-a încheiat cu un meci demonstrativ în cadrul căruia 14 „streameri" cunoscuți din 8 țări diferite s-au întrecut în PUBG MOBILE pentru a-și demonstra abilitățile pe cel mai avansat smartphone de gaming din lume.

Noua serie ROG Phone 6 include ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro, cele mai puternice telefoane ROG realizate vreodată. Acestea sunt echipate cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon® 8+ Gen 1, cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz1, până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB spațiu de stocare. Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 dispune de o tehnologie nouă de răcire a procesorului la 360° (din toate unghiurile) pentru a dezlănțui performanțe maxime susținute. O baterie cu o capacitate monstruoasă, de 6000 mAh2 , oferă o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de joc. Imaginile la o calitate supremă sunt oferite de un ecran Samsung AMOLED HDR10+ de 6,78 inchi, care utilizează tehnologia exclusivă de tuning ROG pentru a obține o rată de reîmprospătare uimitoare de 165 Hz, o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz3, cea mai mare în industrie, precum și o latență tactilă ultra-redusă de 23 ms4, o performanță de top la nivel mondial. Noua serie este însoțită de o gamă completă de accesorii exclusive ROG Phone 6, inclusiv noul AeroActive Cooler 6 și ROG Phone 6 Glass Screen Protector.

Pentru o experiență de gaming captivantă cu ROG Phone 6, au fost prezentate, de asemenea, mai multe căști de gaming, inclusiv noul model ROG Cetra True Wireless Pro dual-mode cu fir/fără fir, cu un ESS Quad DAC și un microfon cu atentuarea zgomotului prin AI, și ROG Cetra True Wireless cu latență redusă în redarea audio în jocuri. Pentru un sunet detaliat și realist în căști, au fost prezentate căștile de gaming ROG Delta S Wireless - primele modele ROG dual-mode wireless - și variantele ușoare ROG Delta S Core de 270 de grame.

ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro: putere invincibilă și specificații supremeSeria ROG Phone 6 este alimentată de cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon 8+ Gen 1, o componentă puternică de top, care oferă putere și îmbunătățiri pentru un spor de performanță suprem în toate experiențele trăite cu acest dispozitiv. Snapdragon 8+ Gen 1 oferă un gameplay amplificat - dezlănțuit cu întreaga suită de caracteristici Snapdragon Elite Gaming® plus un GPU Qualcomm® Adreno™ îmbunătățit - oferind un plus de performanță de peste 50%5 în comparație cu Snapdragon 888, care a alimentat ROG Phone 5. Dispozitivul este susținut de până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB spațiu de stocare, pentru cea mai fiabilă și stabilă experiență de joc.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 include tehnologia de răcire a procesorului la 360°, o cameră de vapori cu 30% mai mare și foi de grafit cu 85% mai mari6, împreună cu un design centrat pe CPU pentru a crește disiparea căldurii din nucleu. În combinație cu noul manager din Armoury Crate, seria ROG Phone 6 permite jucătorilor să regleze setările de performanță pentru diferite jocuri, oferindu-le un avantaj competitiv în orice scenariu de joc.

Pentru imagini de gaming ultra-fluide și ultra-reactive, seria ROG Phone 6 este echipată cu un ecran AMOLED HDR10+ de 6,78 inci la 165 Hz, cu o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz, lider în industrie, și cu o latență tactilă ultra-redusă de 23 ms, o performanță de top la nivel mondial. Acest afișaj uimitor poate fi setat la 60 Hz, 90 Hz, 120 Hz, 144 Hz sau 165 Hz pentru o experiență de gaming de neegalat. Imaginile superbe sunt reglate în colaborare cu Pixelworks®, companie de top în domeniul procesării vizuale, pentru acuratețea culorilor.

Pentru posibilități de control și mai avansate, sistemul AirTrigger 6 a fost îmbunătățit semnificativ. Senzorii ultrasonici suportă pe deplin gesturi variate, inclusiv funcții noi, precum „Dual Action", „Press and Lift" și „Gyroscope Aiming".

Sistemul audio GameFX de pe ROG Phone 6 dispune de difuzoare duble simetrice cu șapte magneți, care emit sunetul frontal, pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate, și există, de asemenea, un conector convenabil de 3,5 mm pentru căști. Sunetul a fost optimizat în colaborare cu pionierul suedez în domeniul audio digital Dirac, ceea ce face din ROG Phone 6 un telefon de gaming cu o calitate audio cu adevărat impresionantă. ROG Phone 6 dispune de soluția audio spațială Dirac Virtuo™, care utilizează algoritmi brevetați pentru a permite un sunet stereo imersiv din difuzoarele încorporate în smartphone, îmbunătățind în același timp calitatea generală a sunetului difuzoarelor. Tehnologia Snapdragon Sound™ de pe ROG Phone 6 asigură o procesare cu latență foarte redusă, pentru jocuri fără lag și streaming de muzică fără pierderi, astfel încât jucătorii pot auzi fiecare detaliu al muzicii lor, exact așa cum a intenționat artistul.

Bateria de mare capacitate de 6000 mAh dispune de funcții avansate de întreținere pentru o performanță mai bună și o durată de viață extinsă. Există, de asemenea, un adaptor HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă.

Seria ROG Phone 6 este acum echipată cu un sistem de camere foto triple, cu o cameră principală cu unghi larg de 50 MP Sony® IMX766 de 50 MP cu calitate îmbunătățită a imaginii și procesare HDR, o a doua cameră ultra-wide de 13 MP și o cameră macro. Printre funcțiile software îmbunătățite se numără modul video HDR10+. Camera frontală de 12 MP oferă selfie-uri de grup de înaltă calitate și transmisiuni video în direct.

ROG Phone 6 este disponibil în culorile Phantom Black și Storm White, fiind echipat cu iluminarea Aura RGB pe spate, până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB de stocare. ROG Phone 6 Pro este disponibil exclusiv în culoarea Storm White și este dotat cu un mini-display color ROG Vision pe spate, 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și 512 GB de stocare.

Experiențe de joc captivante: Căști ROG cu fir și fără fir

ASUS ROG a prezentat o gamă de căști wireless și cu fir. Noile modele ROG Cetra True Wireless Pro și ROG Cetra True Wireless oferă un sunet remarcabil și conexiuni cu latență redusă.

ROG Cetra True Wireless Pro este un model dual cu fir / fără fir, cu un ESS Quad DAC și un microfon AI Noise-Canceling Microphone, oferind un sunet și o comunicare excepțională în timpul jocului, cu libertatea de a comuta cu ușurință între modurile USB-C® wireless și cu fir.

În modul Bluetooth, se utilizează cea mai recentă tehnologie Snapdragon Sound pentru o conexiune cu latență redusă și streaming de muzică premium. Modul de gaming cu latență ultra-redusă de 45 ms7 oferă sunete perfect sincronizate în joc pe ROG Phone 6. În plus, căștile Cetra True Wireless Pro dispun de mai multe profiluri Active Noise Cancelation (ANC) pentru a reduce zgomotul de fond cu frecvență mai largă și pentru a îmbunătăți reducerea zgomotului produs de vânt, pentru o experiență audio și mai captivantă.

Pentru modul cu fir, inginerii ROG au dezvoltat, de asemenea, optimizatorul audio in-line cu ESS 9280 Quad DAC încorporat pentru un sunet de calitate excepțională, spațial, bogat și detaliat. În plus, microfonul cu atenuarea zgomotului de fond prin AI reduce cu până la 95% peste 500 de milioane de tipuri de zgomote de fond, cum ar fi discuțiile, tastările și clicurile de mouse, pentru o comunicare vocală foarte clară.

Seria ROG Cetra include, de asemenea, ROG Cetra True Wireless, care este un model exclusiv wireless ce dispune de un mod Gaming, pentru un sunet wireless cu latență redusă care oferă o mai bună sincronizare cu imaginile de pe ecran.

ROG Delta S Wireless este primul set de căști de gaming ROG cu două moduri de conectare wireless. Acesta poate fi utilizat fie în modul 2,4 GHz, fie în modul Bluetooth®, pentru o flexibilitate maximă la conectarea dispozitivelor. Microfoanele ascunse AI Beamforming cu AI Noise Cancelation asigură o preluare impecabilă a vocii și reduc zgomotul de fond cu până la 95% pentru o comunicare clară în timpul jocului, oferind confort și stil fără a compromite calitatea comunicării în joc.

Gama ROG Delta include, de asemenea, noul ROG Delta S Core, o cască ușoară de 270 de grame, proiectată pentru și mai mult confort.

Gamă extinsă de accesorii

Un ecosistem de accesorii modulare le permite jucătorilor să își optimizeze experiența de joc pe seria ROG Phone 6. Printre accesorii se numără AeroActive Cooler 6, ROG Kunai 3 Gamepad pentru ROG Phone 6, ROG Phone 6 Glass Screen Protector, carcase și multe altele. AeroActive Cooler 6 cu clipsare are un cooler termoelectric alimentat de AI și un ventilator care oferă un flux de aer de răcire sporit, direct în punctele fierbinți de pe capacul din spate al ROG Phone 6. Rezultatul este că poate scădea temperatura de suprafață cu până la un uimitor 25°C8. AeroActive Cooler 6 adaugă, de asemenea, patru butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de control autentică, asemănătoare unei console.

Meci demonstrativ cu ROG Phone 6

După eveniment, ROG a organizat un meci demonstrativ all-star, în cadrul căruia 14 „influenceri" din 8 țări diferite - Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Polonia, Danemarca, Suedia și Norvegia - s-au întrecut într-un „deathmatch" în echipă de 7 vs. 7 pe PUBG MOBILE. Înaintea și în timpul meciului, comunitățile și publicul influencerilor au avut ocazia să prezică echipa câștigătoare a turneului, precum și jucătorul care a acumulat cel mai mare număr de kill-uri în joc, pentru șansa de a câștiga un ROG Phone 6.

Trailer video ROG PHONE 6:https://youtu.be/o2EN3-S3IfM

Disponibilitate și prețuri

Telefonul de gaming ROG Phone 6 este disponibil la precomandă pe piața locală în două configurații (12GB RAM/256GB stocare, 16GB RAM/512GB stocare) și în cele două culori Phantom Black și Storm White. Prețurile pornesc de la aprox. 5099 lei, respectiv de la 5799 lei (taxe inclusiv). Totodată, până pe 7 august, utilizatorii pot beneficia de oferta Early Bird pe eShop-ul oficial ASUS România: fiecare achiziție de telefon va fi însoțită de un accesoriu cadou, un AeroActive Cooler 6.

Modelul ROG Phone 6 PRO va fi disponibil în România la sfârșitul lunii august, prețurile configurației cu 18GB RAM și 512GB stocare pornind de la aproximativ 6599 lei (taxe inclusiv).

Note:
1 Datele de performanță ale producătorului.
2 6000 mAh este o capacitate echivalentă. Capacitatea tipică este de 3000 mAh în ambele unități de baterii.
3 Rezultatul testului furnizat de laboratoarele ASUS, performanța reală poate varia în funcție de condiții.
4 Rezultatul testului furnizat de laboratoarele ASUS, performanța reală poate varia în funcție de condiții.
5 Datele de performanță ale producătorului.
6 Rezultatele măsurătorilor furnizate de laboratoarele ASUS, în comparație cu ROG Phone 5.
7 Atunci când este utilizat cu un telefon mobil care suportă tehnologia aptX Adaptive sau Snapdragon Sound, cum ar fi ROG Phone 6.
8 Rezultatul testelor furnizate de laboratoarele ASUS, comparativ cu temperatura de suprafață a ROG Phone 6 fără AeroActive Cooler 6.