Primele meciuri de biliard din lume, arbitrate de un telefon! The Motans Vs fani, in cadre "fulgeratoare", realizate cu telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70
3/36774
calendar_month 24 Mai 2024, 11:10


Seria HUAWEI Pura 70 continua sa surprinda! In cadrul unui eveniment desfasurat in magazinul Altex din Plaza Romania, s-au jucat primele meciuri de biliard din lume, arbitrate de un smartphone. Denis Roabes, celebrul cantaret cunoscut sub numele The Motans, i-a provocat pe cei prezenti sa-si demonstreze talentul. Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 au primit rolul de arbitru oficial.

Regulile jocului au fost adaptate din mers. Sesiunile au avut 15 minute, durata de care HUAWEI Pura 70 Ultra si Pura 70 Pro au nevoie pentru a se incarca wireless la 50%.  Si fanii de pe margine au fost implicati in bataliile pentru premii. „Datoria” lor a fost sa puna la treaba camerele foto ale telefoanelor. Functia Ultra Speed Snapshot, regasita pe Seria HUAWEI Pura 70, i-a ajutat sa suprinda chiar si cele mai mici detalii, precum imaginile si mesajele inscriptionate pe bilelele de billiard aflate in miscare

„Probabil ca oamenii isi amintesc de scena din clipul melodiei Friendzone, in care a trebuit sa ma lovesc cu tacul in cap. Eu, sigur, n-am uitat-o! Acum, le-am aratat celor prezenti ca ma descurc mult mai bine la biliard, in realitate. A fost o experienta foarte amuzanta si am petrecut timp de calitate cu oameni dragi, care ne urmaresc si ne sunt alaturi tot timpul. Am avut si un arbitru foarte capabil si riguros, atat pe partea de cronometrare, cat si din punct de vedere al capturilor foto realizate. Telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70 arata excelent si fac fotografii incredibile”, a spus Denis, solistul The Motans.


Sistemul de camere Ultra Lighting si incarcarea HUAWEI SuperCharge, „fulgerele” Seriei HUAWEI Pura 70
 
Seria HUAWEI Pura 70 reprezinta o revolutie in ceea ce priveste fotografia pe mobil, datorita sistemelor de camere. Intreaga gama integreaza functia Ultra Speed Snapshot, care asigura imagini foarte clare, atunci cand timpii de expunere sunt foarte redusi. Indiferent de distanta la care se afla subiectul din cadru, fie ca este vorba de o bila de biliard, un sportiv in timpul unui meci sau chiar de o masina de curse, nivelul detaliilor din fotografii este foarte inalt.

Noile camere Ultra Lighting sunt usor de utilizat, foarte rapide si exacte. Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, are ca principal punct de atractie o camera retractabila, Ultra Lighting Pop-Out, dotata cu un senzor de 1 inch si o diafragma F1.6. Aceste specificatii hardware exceptionale ii permit flagship-ului sa absoarba cantitati imense de lumina. HUAWEI Pura 70 Ultra a fost declarat „noul rege al fotografiei pe mobil” de DXOMARK, primind 163 de puncte din partea expertilor organizatiei, cel mai mare scor din istorie. Celelalte modele, HUAWEI Pura 70 si HUAWEI Pura 70 Pro, sunt si ele echipate cu sisteme de camere Ultra Lighting. Senzorul principal de pe ambele telefoane are dimensiuni de 1/1.3 inci si este echipat cu diafragma F1.4, permitand capturarea unor cantitati foarte mari de lumina.

Seria HUAWEI Pura 70 este „fulgeratoare” si atunci cand vine vorba de capabilitatile de incarcare. Modelul HUAWEI Pura 70 este dotat cu o baterie de 4900 mAh, are o grosime de doar 7.95 mm, se incarca prin fir la 66 W si wireless la 50 W.  HUAWEI Pura 70 Pro are o grosime de 8.4 mm si o baterie de 5050 mAh. Incarcarea se face la 100 W prin fir si 80 W wireless, prin HUAWEI SuperCharge Turbo. Incarcata wireless, bateria telefonului ajunge la 50% in doar 15 minute. HUAWEI Pura 70 Ultra are doar 8.4 mm, cu toate ca inglobeaza o baterie de 5200 mAh. Se incarca prin fir la 100 W si wireless la 80 W, prin HUAWEI SuperCharge.