hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Primele Blackberry 10 cu tastatura full qwerty vor fi lansate abia in iunie?

Primele Blackberry 10 cu tastatura full qwerty vor fi lansate abia in iunie?

calendar_month 10 Dec 2012, 16:30
Toata presa tehnologica a vorbit pana acum despre noul sistem de operare al RIM, BlackBerry 10, referindu-se in mod special la cat de optimizat va fi software-ul pentru smartphone-urile BB cu touchscreen. Blackberry nu va renunta, insa, la celebra deja tastatura fizica full qwerty care a si contribuit la succesul de altadata al produselor canadiene.
Potrivit unor informatii recente, primele dispozitive BlackBerry cu tastatura fizica full qwerty vor aparea pe piata dupa cele touchscreen.

Forbes, care citeaza compania de cercetare Detwiller Fenton, scrie ca device-urile touchcreen Blackberry 10 vor ajunge pe piata abia in martie 2013, desi RIM a anuntat lansarea oficiala petru data de 30 ianuarie.

In acelasi timp, lansarea telefoanelor cu tastatura fizica si sistem de operare BlackBerry 10 ar putea avea loc in luna iunie, daca tinem cont de ceea ce scrie acum presa internationala. Totusi, RIM a declarat recent ca device-urile full qwerty vor fi lansate la scurt timp dupa cele touchscreen, respectiv cel mai tarziu prin februarie 2013. Speram ca RIM sa se tina de cuvant si sa nu mai intarzie lansarea noilor dispozitive.
Surse: Cnet, Forbes 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?