hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Patru generatii de actualizari One UI si Android OS pe anumite dispozitive Galaxy

Patru generatii de actualizari One UI si Android OS pe anumite dispozitive Galaxy

calendar_month 10 Feb 2022, 10:14
Anumiti utilizatori Galaxy se vor bucura acum de cea mai recenta experienta mobila cu patru generatii de actualizari One UI si Android OS

Samsung Electronics Co., Ltd. si-a extins astazi angajamentul de a le oferi utilizatorilor cea mai actualizata si mai sigura experienta mobila posibila, oferind pana la patru generatii de actualizari One UI si Android OS pe anumite dispozitive Galaxy.
Acest standard îmbunatatit se bazeaza pe promisiunea anterioara a Samsung de a oferi pana la trei generatii de upgrade si asigura milioane de utilizatori Galaxy de accesul la cele mai recente functii de securitate, productivitate, o mai buna utilizare si multe altele, atata timp cat detin device-ul. Disponibil pe anumite telefoane din seria Galaxy S, seria Z si seria A, precum si pe tablete, Samsung intentioneaza sa extinda aceasta functionalitate pe mai multe produse din ecosistemul Galaxy si lucreaza îndeaproape cu partenerii pentru a furniza upgrade-uri ale sistemului de operare Android prin Samsung One UI. Samsung ofera, de asemenea, pana la patru ani de upgrade la One UI Watch si Wear OS Powered by Samsung, astfel încat utilizatorii sa se poata bucura de cele mai recente experiente pe Galaxy Watch.
Pe langa faptul ca ofera upgrade-uri extinse One UI, Samsung va oferi acum pana la cinci ani de actualizari de securitate pentru a asigura protectia anumitor dispozitive Galaxy. Aceste actualizari – atunci cand sunt asociate cu platforma de securitate Samsung Knox, ofera dispozitivelor Galaxy o protectie completa împotriva potentialelor amenintari de securitate. În plus, clientii Samsung Galaxy Enterprise Edition vor primi o licenta de un an pentru Samsung Knox Suite, astfel încat sa gestioneze cu usurinta dispozitivele, avand acces la un tablou de bord care urmareste actualizarile de securitate si multe altele.
Dispozitivele Galaxy eligibile pentru patru generatii de One UI si cinci ani de actualizari de securitate includ1:


  • Seria Galaxy S: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, precum si Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE si dispozitivele viitoare din seria S


  • Seria Galaxy Z: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 si dispozitivele viitoare din seria Z


  • Seria Galaxy A: viitoarele dispozitive selectate din seria A


  • Tablete Galaxy: Galaxy TabS8, S8+, S8 Ultra si viitoarele dispozitive din seria Tab SDispozitivele Galaxy eligibile pentru patru ani de One UI Watch si Wear OS Powered by Samsung includ:


  • Galaxy Watch: Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic si dispozitivele viitoare din seria Galaxy Watch„Muncim din greu pentru a le oferi utilizatorilor nostri Galaxy experiente mobile inovatoare, construite pentru a dura. Multi utilizatori aleg sa-si pastreze dispozitivele mai mult timp, indiferent daca le place un anumit model de smartphone sau daca doresc sa contribuie la o lume mai sustenabila. Astazi ne ducem angajamentul pentru inovatie cu un pas înainte si oferim pana la patru generatii de upgrade-uri One UI pentru a ne asigura ca utilizatorii nostri se bucura de cea mai buna experienta mobila posibila mai mult timp”, declara TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.
Samsung se dedica sa le ofere cea mai buna experienta utilizatorilor Galaxy, atat timp cat specificatiile hardware pentru upgrade sunt îndeplinite si experienta poate fi optimizata. Dispozitivele Galaxy care nu sunt eligibile pentru a primi patru generatii de upgrade One UI vor primi trei generatii de upgrade One UI.
1 Disponibilitatea si momentul actualizarilor si functiilor One UI pot varia în functie de modelul dispozitivului si de momentul actualizarilor sistemului de operare Android.
 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?