hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  OPPO Reno7 Lite 5G, telefonul oficial Art Safari 9th Edition 2022

OPPO Reno7 Lite 5G, telefonul oficial Art Safari 9th Edition 2022

calendar_month 12 Mai 2022, 12:04

Expozitia OPPO Unlimited Me, In Portrait de la Art Safari va include sapte portrete realizate de apreciatul fotograf Tibi Vîntur cu noul OPPO Reno7 Lite 5G

OPPO anunta ca noul Reno7 Lite 5G este smartphone-ul oficial al celui mai important eveniment dedicat artelor din anul 2022, Art Safari. Noul smartphone este si instrumentul prin care unul dintre cei mai apreciati fotografi de beauty si fashion din Romania, Tibi Vîntur, realizeaza o serie de sapte portrete ce vor fi expuse în cadrul festivalului, în expozitia Unlimited Me, In Portrait.
„Inovatia tehnologica si estetica se îmbina nu doar în designul produselor OPPO, dar reprezinta modalitatea prin care vrem sa transmitem valorile brandului catre consumatori. De aceea, continuand parteneriatul cu Art Safari pentru editia a 9-a ne dorim sa redam întocmai aceasta directie. Anul acesta îi invitam pe iubitorii de arta sa descopere noul smartphone Reno7 Lite 5G într-o ipostaza diferita, aceea de element principal cu ajutorul caruia am realizat expozitia inedita de portrete realizata în cadrul Art Safari”, declara Alexandra Raut, Head of Marketing OPPO în Romania.
Expozitia de portrete realizata prin lentila creativa a OPPO Reno7 Lite 5G are loc în cadrul unei editii dedicate artei grafice a celor mai importanti artisti spanioli ai secolului XX– Picasso si Dalí, ce va fi prezenta la Art Safari, într-o expozitie surprinzatoare dedicata baletului “Palaria cu trei colturi” de Manuel de Falla. Picasso si Dalí au fost alesi sa creeze decorurile si costumele pentru celebrul balet, iar Picasso a realizat chiar si machiajul dansatorilor.
„Portretul este o forma de arta veche de mii de ani. Odata cu evolutia tehnologiei smartphone-urilor, toti am devenit artisti de portrete experti, facand fotografii cu cei pe care îi iubim si cu noi însine, într-o varietate de locuri si situatii. Suntem bucurosi sa facem echipa cu OPPO Reno7 Lite 5G pentru a revitaliza aceasta forma de arta populara în orice abordari posibile. Ne doream de mult timp sa lansam Art Safari într-un format nou, de cate 4 zile pe saptamana, de joi pana duminica, vreme de aproape 2 luni si jumatate. Vom folosi si pentru aceasta editie spatiul superbului Palat Dacia-Romania, optim amplasat în centrul Bucurestiului pietonal, pe Lipscani”, mentioneaza Ioana Ciocan, Director General, Art Safari
OPPO confirma, prin sustinerea acestui eveniment major din peisajul cultural national, legatura puternica dintre tehnologie ┼či arta, pe care o promoveaza la nivel global.
Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o camera principala de înalta rezolutie, de 64 MP, o camera macro de 2 MP, o camera de adancime de 2 MP si o camera frontala de 16 MP, alaturi de o serie de functii inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait1 si Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor sa capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumina, la fel ca o camera profesionala.
Arta expusa între 12 mai – 7 august la Art Safari este evaluata la peste 14 milioane de euro. Cea mai valoroasa lucrare din întregul Pavilion (peste 300.000 de euro) este semnata de Marcel Iancu si face parte din colectia permanenta a Muzeului National de Arta al Romaniei.
Contul @oppomobilero poate fi urmarit pe Instagram pentru toate noutatile OPPO de la Art Safari.

1 AI Color Portrait functioneaza exclusiv pentru camera frontala, pentru OPPO Reno7 Lite 5G 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?