OPPO Reno6 5G ocupa prima pozitie in clasamentul global DXOMARK al performantei bateriei
7/7808
calendar_month 17 Nov 2021, 15:28

OPPO Reno6 5G ocupă prima poziție în clasamentul global al performanței bateriei publicat recent de către DXOMARK. Smartphone-ul a obținut un scor de 96 de puncte, fiind cel mai bun punctaj obținut dintre toate cele 40 de produse testate.
DXOMARK este o companie frenceză independentă recunoscută pe plan internațional pentru testele aplicate camerelor, ecranelor, sistemelor audio și bateriei de smartphone-uri cu scopul de a prezenta utilizatorilor cele mai bune/performante gadget-uri. Pentru a determina smartphone-ul cu cea mai bună baterie, DXOMARK ia în considerare trei criterii: timpul de încărcare, autonomia și eficiența, rezultatele fiind realizare în urma testării pe parcursul a peste 150 de ore și 70 de tipuri de probe.
„OPPO Reno6 5G are o performanță absolut incredibilă a bateriei având punctaj maxim în anumite categorii plasând produsul pe locul întâi, la nivel global. Smartphone-ul este foarte echilibrat și oferă o experiență cursivă completată de un design de top.” declară compania DXOMARK.
Dintre cele trei criterii testate, OPPO Reno6 5G este pe primul loc atât la încărcarea bateriei cât și la eficiența bateriei. Fiind echipat cu tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, OPPO Reno6 5G se încarcă la 100% (indicat de către telefon) în doar 29 de minute și are o încărcare completă (indicată de baterie) în 35 de minute înregistrând un scor de 109 de puncte în categoria de performanță.
Testele DXOMARK prezintă și faptul că o încărcare de doar 5 minute, atunci când nivelul bateriei este sub 50%, oferă o autonomie a bateriei de până la 10 ore, ceea ce plasează device-ul pe locul fruntaș al clasamentului și la această categorie.
OPPO Reno6 5G are cel mai bun proces de încărcare dintre toate produsele din baza de date, cu un scor de 101 puncte.
Autonomia de 57 de ore a bateriei în condiții de utilizare moderate reprezintă un rezultat foarte bun pentru acest criteriu. În același timp, OPPO Reno6 5G depășește standardul impus de celelalte produse în ceea ce privește performanța bateriei în timpul utilizării rețelelor sociale, a jocurilor, difuzării muzicii și streaming video (atât utilizând datele mobile cât și rețele wireless), ceea ce îl face un produs potrivit pentru principalele activități ale utilizatorilor.
Seria OPPO Reno s-a dovedit a fi foarte populară în rândul utilizatorilor de peste tot din lume. Modelul OPPO Reno6 5G, lansat anul acesta, are multiple callități la cel mai înalt nivel și tehnologii performante completate de un design emblematic, Reno Glow, și, desigur, conectivitate 5G. Tehnologia de încărcare rapidă proprietară, SuperVOOC 65W este, de asemenea, un element important pentru a transforma telefonul OPPO Reno6 5G într-un gadget foarte îndrăgit de către utilizatori.
De la lansarea tehnologiei de încărcare rapidă VOOC, în 2014, OPPO a adus pe piață peste 30 de produse compatibile, oferind o experiență de încărcare rapidă și sigură pentru mai mult de 195 de milioane de utilizatori din întreaga lume.