OPPO prezinta campania "Portret din 10" pentru a marca debutul local al smartphone-ului Reno10, expertul in portrete
3/35168
calendar_month 10 Aug 2023, 13:10


OPPO, brandul global de tehnologie, prezinta campania „Portret din 10”, care marcheaza lansarea locala a seriei Reno10, caracterizata de functia Portrait mode.

Noile Reno10 5G si Reno10 Pro 5G redefinesc experienta de fotografiere si ofera toate premisele realizarii unor portrete uimitoare pe smartphone, iar campania locala de lansare a fost inspirata tocmai de rapiditatea cu care smartphone-urile reusesc sa surprinda portrete artistice. Astfel, tactica principala a campaniei consta intr-o serie de interviuri realizate cu celebritati locale, publicate in paralel cu portretele surprinse cu OPPO Reno10 de cunoscutul fotograf Tibi Vintur.

Anca Dinicu, Ilie Dumitrescu, Ana-Maria Branza, Sorin Bontea, Catalin Bordea si Codin Maticiuc s-au alaturat provocarii OPP0, de a raspunde la 10 intrebari neconventionale in doar 10 secunde, iar interviurile si portetele rezultate in urma acestei experiente vor putea fi urmarite pe conturile de pe retelele sociale ale OPPO Romania.

„Ne propunem sa vorbim despre produsele noastre prin intermediul beneficiilor pe care le ofera, iar campania «Portret din 10», care are in centru smartphone-ul OPPO Reno10 5G, isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru utilizatorii care vor sa surprinda, la randul lor, portrete uimitoare cu noul smartphone. Cifrele interne arata ca pana acum consumatorii au rezonat cu initiativele noastre de comunicare, astfel ca brandul OPPO are acum o notorietate peste 70% ” a declarat Alexandra Raut, Head of Marketing OPPO in Romania.

Zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret, impreuna cu lentila de 32 MP Telephoto, contribuie la realizarea de portrete naturale, redate fidel, iar tehnologia Portrait Expert Engine optimizeaza intregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoasterea subiectului, conservarea tonului pielii si claritatea imaginii. Bineinteles, toate acestea sunt completate de functia Portrait Mode, imbunatatita, care transforma fiecare imagine intr-o opera de arta. 

Mai mult, Reno10 5G si Reno10 Pro 5G aduc o experienta vizuala premium prin designul lor curbat 3D, ce masoara doar 7,89 mm grosime si cantareste 185 g. Ambele modele beneficiaza de tehnologia Battery Health Engine, ceea ce se traduce intr-o incarcare rapida si o durata de viata mai lunga a bateriei. Mai mult, in cazul Reno10 5G, ecranul de 6,7 inci, rata de refresh de 120Hz si tehnologia de incarcare rapida de 67 W contribuie la o experienta vizuala mai receptiva si realista. 

Campania “Portret din 10” isi propune sa arate complexitatea fiecaruia din noi si multiplele tipuri de portrete care pot fi surprinse pentru aceeasi persoana. Odata cu provocarea de a raspunde la intrebari inedite in doar 10 secunde, au venit si reactiile pe masura: concentrare, uimire, rasete dar si seriozitate, iar OPPO Reno10 a surprins fiecare din aceste stari in portretele naturale si expresive.
 
Pe langa inspiratia pe care o pot gasi in aceste materiale, utilizatorii din mediul online mai au un motiv pentru a le urmari pe conturile de pe retelele sociale ale OPPO Romania: posibilitatea de a castiga un smartphone OPPO Reno10. Astfel, daca urmaresc interviurile si raspund la toate cele 10 intrebari din concurs de pe pagina de Instagram OPPO Romania (oppomobilero), acestia pot castiga un telefon mobil OPPO Reno10 5G. Concursul se desfasoara in perioada 3 august – 13 septembrie, iar Regulamentul acestuia este disponibil pe contul de Instagram https://www.instagram.com/oppomobilero/.