hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  OPPO lanseaza noul Reno8 5G in Romania: tehnologie de varf la nivelul camerelor si design atractiv

OPPO lanseaza noul Reno8 5G in Romania: tehnologie de varf la nivelul camerelor si design atractiv

calendar_month 17 Oct 2022, 11:16
Noul smartphone este disponibil, pana la finalul lunii octombrie, într-un pachet special ce include si castile OPPO Enco Air

OPPO lanseaza noul Reno8 5G în Romania, smartphone cu tehnologie de varf la nivelul camerelor si design atractiv, disponibil, pana la finalul lunii octombrie într-un pachet special ce include si castile OPPO Enco Air cadou.
Noul Reno8 5G dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor sa capteze selfie-uri mai clare în lumina scazuta, si senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de varf.
Smartphone-ul dispune de un design unibody atractiv, care integreaza atat modulul camerei, cat si capacul din spate. Reno8 5G este disponibil în variantele de culoare Shimmer Gold si Shimmer Black si include OPPO Glow, ce îi confera un gradient atractiv si nu atrage amprentele.
Reno8 5G include un display AMOLED cu rata mare de refresh, are procesor MediaTek Dimensity 1300 si este echipat cu un sistem de racire lichida Super-Conductive Vapor Chamber (VC), pentru o performanța sporita.
Cu revoluționarul Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 îsi pastreaza pana la 80% din capacitatea inițiala a bateriei si dupa 1.600 de cicluri de încarcare completa, ceea ce reprezinta de doua ori standardul industriei, de 800 de cicluri. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?