OPPO extinde garantia standard de 3 ani pentru mai multe smartphone-uri din portofoliu
8/8050
calendar_month 26 Mai 2022, 16:18
OPPO anunta astazi ca smartphone-urile Find X5 Pro, Reno7 5G, Reno6 Pro si Reno6 5G vandute prin canalele oficiale din Romania beneficiaza de o garantie standard de trei ani, confirmare a strategiei care se axeaza pe fiabilitatea produselor sale.

„Suntem primul producator din segmentul nostru de tehnologie care aduce în Romania garantia standard de trei ani, o declaratie de incredere pentru fiabilitatea produselor noastre si de responsabilitate fata de utilizatori. De acum, utilizatorii care cumpara smartphone-uri OPPO din Romania au linistea de a folosi terminalele pentru o perioada mai lunga, stiind ca acestea sunt acoperite de o garantie extinsa, sau de a le oferi cu toata încrederea altor prieteni sau membri al familiei, în momentul în care fac un upgrade la un alt smartphone”, a declarat a declarat Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO in cadrul Green Leaves Technical.
OPPO considera ca producerea de smartphone-uri de înalta calitate este cea mai buna modalitate de a castiga loialitatea consumatorilor si a implementat controale riguroase de calitate în întreaga organizatie.

Procedurile, testele si concentrarea sporita pe durabilitate asigura ca smartphone-urile OPPO vor functiona pe parcursul mai multor cicluri de upgrade al sistemului de operare.

OPPO a introdus în premiera în piata romaneasca garantia standard de trei ani în toamna anului trecut, pentru seria Reno6.