OPPO castiga pentru a treia oara premiul EISA Advanced Smartphone 2022-2023 si, in premiera, distinctia EISA In-EarHeadphones 2022-2023
8/8147
calendar_month 17 Aug 2022, 11:37


  • OPPO Find X5 Pro a castigat premiul Eisa Advanced Smartphone 2022-2023


  • Castile Enco X2 au primit distinctia EISA In-EarHeadphones 2022-2023


OPPO primeste doua distinctii prestigioase: „EISA Advanced Smartphone 2022-2023” pentru smartphone-ul flagship Find X5 Pro si „EISA In-ear Headphones 2022-2023” pentru castile Enco X2. Premiile au fost decernate de Asociatia Expert Image and Sound (EISA), o coalitie ce grupeaza 59 dintre cele mai cunoscute publicatii de electronice de larg consum din lume.
„Suntem încantati sa primim premiul EISA pentru inovatia adusa de Find X5 Pro. Castigam premiul pentru deja al treilea an la rand si demonstram, astfel, dedicarea noastra pentru a crea dispozitive care depasesc asteptarile consumatorilor si ofera experiente premium. Find X5 Pro ridica stacheta pentru imaginile capturate de smartphone-uri si designul premium, prin încorporarea unor functii de varf la nivel de industrie care permit consumatorilor sa se exprime în propriile lor conditii. Este o onoare sa ne fie recunoscute eforturile de a îmbunatati constant piata smartphone-urilor, dar si sa primim recunoastere pentru cel mai recent dispozitiv IoT este un plus considerabil. Construind pe impulsul generatiei anterioare, Enco X, modelul X2 redefineste experienta audio, servind si ca o declaratie de moda, cu performante acustice de varf si un design elegant”, declara Bingo Liu, Presedinte, OPPO Western Europe.
„Încorporand un sistem de camere superior, cu tehnologie avansata de stabilizare, capacitate uimitoare a bateriei si o constructie premium, impresionantul OPPO Find X5 Pro este un smartphone ale carui caracteristici redefinesc stadiul actual al tehnicii. În interiorul sasiului cu fata de sticla, finisat în ceramica alba sau neagra, se afla un procesor octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 de 4 nm si pana la 512 GB spatiu de stocare si 12 GB RAM. Combinat cu afisajul AMOLED LTPO 2.0 de 170 mm, cu o rata dinamica de refresh de 120 Hz, Find X5 Pro ofera specificatii imbatabile. Camera sa principala de 50 MP este completata de un obiectiv cu unghi ultra-larg de 50 MP si un teleobiectiv de 13 MP cu OIS. În prezent, îl evaluam drept cel mai avansat smartphone din lume, de departe”, adauga Paul Miller, Presedinte, EISA.
OPPO Find X5 Pro este rezultatul unui deceniu de cercetare si dezvoltare în sistemele de camere mobile. Acest lucru i-a permis lui OPPO sa creeze MariSilicon X, chipset-ul propriu, dedicat aducerii la viata a frumusetii din fata camerei. Smartphone-ul duce fotografia computationala la nivelul urmator, cu un accent deosebit pe videografie cu lumina scazuta, unde fiecare cadru are detalii, claritate si gama dinamica care exceleaza în combinatie cu tehnologia OPPO 1 Billion Color Capture.
„Cheia atractiei castilor true wireless Enco X2 este colaborarea cu Dynaudio, dar probabil, cea mai importanta caracteristica este capacitatea de a înregistra sunet stereo binaural Dolby, o functie indispensabila pentru creatorii moderni de continut. O actualizare îndrazneata fata de modelul sau predecesor, Enco X2 dispune de un nou driver coaxial în doua cai, în parteneriat cu un driver de bas dinamic ultra-usor si ultrasubtire cu o unitate plana cu patru magneti care gestioneaza frecventele înalte la o frecventa de 40kHz. Printre inovatiile hardware se numara si procesarea avansata – inclusiv anularea activa a zgomotului – si DAC de înalta calitate care accepta rate de esantionare de 96 kHz. Castile OPPO au membrane speciale antibacteriene si sunt rezistente la praf sau apa. Aceasta sunt castile intra-auriculare fara fir de nivel superior, care combina functionalitatile bogate cu o reproducere a sunetului extrem de buna”, completeaza Miller.
OPPO Enco X2 furnizeaza o calitate premium reala a sunetului, prin colaborarea cu Dynaudio. Castile au un design coaxial cu dublu driver, adesea regasit doar în produsele audio de ultima generatie. Modelul ofera o capacitate de anulare a zgomotului de varf la nivel de industrie, cu o adancime maxima de 45 dB si o latime maxima de 4 kHz.