hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  OPPO ataca segmentul B2B cu smartphone-uri certificate Android Enterprise

OPPO ataca segmentul B2B cu smartphone-uri certificate Android Enterprise

calendar_month 31 Oct 2022, 15:53

OPPO intra pe piata dispozitivelor B2B, dupa ce smartphone-urile lansate in anul 2022, inclusiv din seriile A, Reno si Find, sunt certificate Android Enterprise pentru siguranta si eficienta.
Android Enterprise este validarea esentiala pentru flotele de smartphone-uri pentru companii. Android Enterprise protejeaza integral datele si furnizeaza solutii avansate de securitate ce previn scurgerile de informatii, phishing-ul, malware-ul, si previne pierderea informatiilor companiei.
“Lansarea produselor certificate Android Enterprise va sustine planurile noastre de dezvoltare la nivel local, in contexul in care vom putea raspunde solicitarilor tot mai numeroase venite din partea clientilor corporate. Astfel, adresam acest nou segment cu modelele Find X5 Pro, Reno8 Pro, Reno8, Reno7, Reno7 4G, Reno7 Lite, A77 si A57s, acoperind astfel toate categoriile de pret”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing OPPO in Romania.
Recomandarea reprezinta confirmarea ca smartphone-urile OPPO indeplinesc cele mai inalte standarde Google, au garantate actualizarile regulate de securitate si partenerii instruiti pentru suport in tot ce tine de Android.
Android Enterprise ajuta organizatiile sa atinga echilibrul potrivit intre protejarea confidentialitatii angajatilor si dotarea ariei de IT cu securitatea si controalele necesare. Pentru angajati, acest lucru inseamna confidentialitate suplimentara a aplicatiilor de serviciu care pot accesa datele de pe dispozitiv, similar experientei lor cu aplicatiile personale. Pentru administratorii IT, acest lucru inseamna mai mult control pentru a aplica setul potrivit de configuratii si gestionare a smartphone-urilor companiei. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?