OPPO a fost premiat in cadrul GLOMO Awards 2022, la categoria "Disruptive Device Innovation"
7/7974
calendar_month 10 Mar 2022, 12:12
OPPO a adaugat o noua distinctie în palmaresul sau, la cel mai important eveniment din industria tehnologiei: Global Mobile Awards (GLOMO), din cadrul Mobile World Congress (MWC), care s-a desfasurat în februarie, în Barcelona.
Premiul „Disruptive Device Innovation Award”, care include recunoasterea pentru mecanismul balama „Flexion Hinge” al telefonului OPPO Find N, a fost anuntat în cadrul unei ceremonii virtuale pe site-ul Mobile World Live.
„Suntem onorati ca smartphone-ul OPPO Find N a fost desemnat câstigator în categoria Disruptive Device Innovation Award. Premiul reprezinta o recunoastere imensa a eforturilor noastre, a tehnologiei si a produselor OPPO din partea industriei si a consumatorilor, deopotriva. Experienta utilizatorilor este prioritara pentru OPPO, astfel ca vom continua sa exploram modalitati noi de a furniza inovatie constanta la nivel tehnologic”, a declarat Billy Zhang, Vice President Overseas Sales & Service OPPO.
„GLOMO Awards se bucura de un proces de jurizare riguros care îl transforma într-unul dintre cele mai respectate evenimente din industrie. Telefonul pliabil OPPO Find N a impresionat membrii juriului prin tehnologia inovatoare, durabilitatea si utilizarea intuitiva fiind punctele cheie care îl diferentiaza într-o piata pe un trend ascendent de maturizare. În plus, OPPO s-a remarcat si prin furnizarea tehnologiei sub forma celui mai accesibil telefon pliabil de mari dimensiuni de pe piata”, a declarat Shaun Collins, presedintele juriului GLOMO Awards si presedinte executiv al CCS Insight.

Premiile GLOMO, cele mai prestigioase distinctii din industria de telefonie mobila, sunt acordate de un juriu format din peste 200 de experti din industrie, analisti, jurnalisti, cadre universitare, reprezentanti ai operatorilor de telefonie mobila si directori tehnologici din organizatii de profil. Categoria Disruptive Device Innovation premiaza acele dispozitive tehnologice care propun inovatii menite sa îmbunatateasca performanta produselor si experienta utilizatorilor. În cadrul MWC 2022, Find N a fost recunoscut pentru mecanismul propriu inovativ de pliere si pentru designul unic.