Noul update "Try Galaxy" aduce experienta de utilizare a unui Galaxy Z Flip5 sau Z Fold5 chiar si pe un telefon non-Android
3/35237
calendar_month 14 Sep 2023, 13:49


Cu aplicatia Try Galaxy, oricine poate descoperi functiile principale ale modelelor Galaxy Z Flip5, Z Fold5 si ale interfetei One UI 5.1.1, chiar si fara sa detina un smartphone Galaxy

Samsung Electronics aduce o actualizare pentru aplicatia sa „Try Galaxy”, care le permite utilizatorilor de smartphone-uri non-Android1 sa testeze interfata intuitiva One UI 5.1.1 pe telefoanele lor si sa exploreze, astfel, caracteristicile noilor Galaxy Z Flip5 si Z Fold5. Pentru a evidentia pe deplin avantajele ecranului lui Galaxy Z Fold5, actualizarea adusa recent aplicatiei Try Galaxy le ofera utilizatorilor o functionalitate noua care foloseste doua telefoane conectate pentru a simula experienta de utilizare a unui Z Fold5. 

Despre Galaxy Z Flip5 si Z Fold5

Dupa descarcarea aplicatiei Try Galaxy, utilizatorii pot invata din tutoriale utile si pot explora aplicatiile si widget-urile asa cum le-ar experimenta pe ecranul de start al unui telefon Galaxy. De asemenea, pot testa alte functii inovatoare si unice disponibile doar pe un smartphone Samsung Galaxy. 

In mod special, aplicatia imbunatatita recent evidentiaza caracteristicile cheie ale lui Galaxy Z Flip5, Z Fold5 si ale interfetei One UI 5.1.1:

    • Experienta FlexCam: Utilizatorii pot explora modul FlexCam al Galaxy Z Flip5 si Z Fold5. Prin intermediul aplicatiei, vor putea
experimenta cum aceste dispozitive pliabile deblocheaza noi capacitati, capturand momente memorabile dintr-o varietate de unghiuri creative. Cu cel mai mare ecran frontal din seria Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip5 permite accesul catre diferite aplicatii, precum si realizarea de selfie-uri, fara a fi nevoie ca telefonul sa fie deschis

    • Ecran captivant si multitasking: Utilizatorii pot conecta doua dispozitive pentru a crea un singur ecran conectat, simuland in acest fel experienta de utilizare a unui Galaxy Z Fold5. Prin demonstratii video, utilizatorii pot viziona continut video pe un ecran complet, pentru o experienta cu adevarat imersiva. De asemenea, pot avea parte de productivitate sporita datorita functionalitatilor imbunatatite de drag & drop, pentru multitasking fluent ce permite mutarea continutului intre ecrane.

    • Ecosistem conectat: Utilizatorii pot explora tot ceea ce ofera ecosistemul Galaxy, inclusiv partajarea rapida intre dispozitive apropiate sau indepartate, datele de compozitie corporala din Samsung Health atunci cand sunt conectate la un Galaxy Watch, precum si multe alte posibilitati interesante pe care le ofera produsele Galaxy. Toate acestea sunt prezentate prin intermediul interfetei One UI 5.1.1, care asigura o experienta fluenta si fara intreruperi.

Disponibilitate

Aplicatia Try Galaxy a fost descarcata de peste sapte milioane de ori de la lansarea sa in 2022 si pana in prezent. Pentru a ajunge la mai multi utilizatori non-Galaxy din intreaga lume, Try Galaxy este disponibila acum in 20 de limbi, inclusiv coreeana, ceha, maghiara, spaniola latino-americana si rusa2. Aplicatia poate fi descarcata prin scanarea unui simplu cod QR.

Pentru a afla mai multe despre numeroasele beneficii pe care le adduce trecerea catre un smartphone Galaxy, va invitam sa accesati www.trygalaxy.com.