hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Noul iPhone soseste in 10 septembrie

Noul iPhone soseste in 10 septembrie

calendar_month 12 Aug 2013, 09:00
Apple se pregateste pentru lansarea urmatorului iPhone in data de 10 septembrie, odata cu noul sistem de operare iOS 7. Inca nu este clar daca odata cu iPhone 5S va fi lansata si varianta "ieftina" a smartphone-ului Apple, dar mai multe surse indica faptul ca singura modificare in cazul acestuia va fi carcasa de plastic, fara compromisuri la specificatii.
Noul smartphone va fi lansat simultan cu sistemul de operare iOS 7, care va disponibil si pe celelalte gadgeturi mobile Apple, in versiuni cu functionalitate ceva mai restransa. Data de 10 septembrie respecta predictiile analistilor si programul de lansari Apple din anii precedenti, dar compania nu a confirmat-o deocamdata in mod oficial.

Lansarea noului iPhone pune presiuni asupra pretului actiunilor companiei si poate ridica semne de intrebare si despre viitorul Apple. Consiliul director al companiei a criticat in repetate randuri lipsa aparenta de inovatie in produsele Apple dupa ce Tim Cook a preluat conducerea companiei. Pozitia lui Cook nu pare deocamdata amenintata, dar succesul iPhone 5S si al iPhone-ului mai ieftin, denumit deocamdata iPhone 5C, vor contribui la imaginea companiei pentru actionari si pentru intreaga industrie.
Noutatile promise de iPhone 5S, care ar putea convinge din nou publicul cu privire la statutul de inovator al Apple, includ un sistem de securitate bazat pe scanarea amprentei proprietarului si o camera foto mai performanta.
Surse: AllThingsD, GSMArena 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?