Noul Galaxy S23 FE este disponibil acum si in Romania incepand cu data de 11 decembrie
3/35723
calendar_month 11 Dec 2023, 16:35


Samsung Electronics lanseaza in Romania Galaxy S23 FE pentru a aduce tehnologia de ultima generatie Galaxy mai aproape de romani, la un pret mai accesibil. 

Galaxy S23 FE ramane fidel designului iconic al seriei S, cu finisaje premium, afisaj elegant si design unitar al camerelor. Iar rating IP68  pentru rezistenta la apa si praf aduce protectie suplimentara pentru acest device.  In plus, noul smartphone foloseste materiale reciclate si ambalaje, oferind durabilitate, functionalitate si sustenabilitate. 

Galaxy S23 FE - camera Pro-Grade si performanta in jocuri sunt concepute pentru a imbunatati viata de zi cu zi a utilizatorilor

Cu functii de camera de calitate profesionala, Galaxy S23 FE poate capta fotografii si videoclipuri uimitoare. Detaliile sunt clare in fiecare scena cu ajutorul lentilei cu rezolutie mare de 50MP si zoom optic 3X. La lasarea intunericului, functia Nightography de pe Galaxy S23 FE permite realizarea unor selfie-uri si portrete clare in culori realiste. Cu stabilizare digitala avansata a imaginii (VDIS), pot fi facute fotografii stabile in miscare folosind camera din spate cu stabilizator optic de imagine (OIS).

Cand vine vorba de crearea de continut usor de distribuit, Galaxy S23 FE este un studio de editare mobil. In Modul Profesional, timpul de expunere, diafragma, ISO si multe altele pot fi ajustate manual in functie de preferinte. Imagini personalizate pot fi captate cu aplicatia Camera Assistant , avand functii automate pentru o experienta de fotografiere complet personalizata. Galaxy S23 FE are instrumente de editare alimentate de IA, ceea ce asigura mai multa libertate de creatie.

Pentru jocuri si streaming, procesorul puternic al Galaxy S23 FE face ca fiecare actiune sa fie rapida si fluida, cu o camera de vapori care ajuta la controlul caldurii si mentinerea performantei. Bateria de lunga durata de 4.500mAh se ajusteaza intuitiv pentru a economisi energie, incarcandu-se pana la 50% in doar 30 de minute cu un adaptor de 25W . Toata aceasta putere prinde viata pe un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,4 inch (16.2 cm) , luminos si foarte fluid. In functie de mediul inconjurator, tehnologia Vision Booster de pe Galaxy S23 FE detecteaza automat conditiile de iluminare puternica, mentinand ecranul la fel de plin de culoare ca modelele flagship.

Construit cu grija pentru planeta

Galaxy S23 FE utilizeaza o varietate larga de materiale reciclate  gasite atat in componente interne, cat si externe ale dispozitivelor , inclusiv aluminiu si sticla reciclate din pre-consum, si plastic reciclat din plase de pescuit, butoaie de apa si sticle PET abandonate.

Pentru Galaxy S23 FE, Samsung asigura patru generatii de actualizari de sistem de operare si cinci ani de actualizari de securitate. Pentru a imbunatati longevitatea, utilizatorii pot, de asemenea, sa profite de programe precum Samsung Care+ , un serviciu de asistenta pentru daune accidentale, reparatii si multe altele.

Disponibilitate

Galaxy S23 FE este disponibil incepand de la 3,499 lei in culori moderne si indraznete cum ar fi Mint, Cream, Graphite si Purple.

Pentru a afla mai multe despre Galaxy S23 FE, va rugam sa vizitati: samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s23-fe/buy/

CARACTERISTICILE TELEFONULUI

Display 
6.4-inch FHD+
Dynamic AMOLED 2X Display
Super Smooth, Adaptive 120Hz refresh rate (60~120Hz)
*Masurat pe diagonala, suprafata de vizualizare este mai mica din cauza colturilor rotunjite si a ariei pentru camera.

Dimensiuni si Greutate
 
76.5 X 158 X 8.2mm, 209g

Camera
 
12MP Ultra-Wide Camera 
F2.2, FOV 123˚ 
50MP Wide Camera 
F1.8, FOV 84˚ 
Adaptive Pixel
8MP Telephoto Camera 
3x Optical Zoom, F2.4, FOV 32˚ 
10MP Front Camera 
F2.4, FOV 80˚  
 
AP
Procesor  4nm
 
*Poate diferi în functie de piata si de furnizor

Memorie si spatiu de stocare

8GB + 128GB
8GB + 256GB
*Disponibilitatea spatiului de stocare poate varia în functie de software
*Optiunea de memorie poate diferi în functie de piata

Baterie

4,500mAh 
Valoarea tipica testata în conditii de laborator terte. Valoarea tipica este valoarea medie estimata, luand în considerare abaterea capacitatii bateriei între esantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominala ( minima ) este de 4.370mah. Durata de viata reala a bateriei poate varia în functie de mediul de retea, de modelele de utilizare si de alti factori.

Încarcare*
 
Încarcare cu fir *: Pana la 50% încarcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor 25W**
Încarcare wireless rapida 2.0***
Wireless PowerShare****
*Încarcare cu fir compatibila cu QC2.0 si AFC.
**Adaptor de putere 25W vandut separat. Folositi numai încarcatoare si cabluri aprobate de Samsung.
***Încarcare wireless compatibila cu WPC.
****Wireless PowerShare este limitat la Samsung sau la alte smartphone-uri de marca cu încarcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, S23 +, S23, Z Fold 5, Z Fold 4, Z Flip4, Seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip 5, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, seria S21, seria Z Fold2, seria Note20, seria S20, Z Flip, Note10, Note10 +, S10e, S10, S10 +, Fold, S9, S9 +, S8, S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8, Nota FE si Nota5. Disponibil numai cu anumite purtari Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch si Galaxy Buds. Daca puterea bateriei este mai mica de 30% PowerShare wireless poate sa nu functioneze. Nu poate functiona cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marca sau unele purtabile Samsung. În timpul PowerShare, poate afecta receptia apelurilor sau serviciile de date, în functie de mediul de retea.

OS
 
Android 13

Retea si conectivitate

 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Necesita o conexiune optima de retea 5G, disponibila pe anumite piete. Consultati disponibilitatea si detaliile transportatorului dvs. Vitezele de descarcare si streaming pot varia în functie de furnizorul de continut, conexiunea serverului si alti factori.
**Disponibilitatea modelului LTE variaza în functie de piata si de transportator. Viteza reala poate varia în functie de mediul pietei, al transportatorului si al utilizatorului.
***Disponibilitatea retelei Wi-Fi 6E poate varia în functie de piata, furnizor de retea si mediul utilizatorului. Necesita o conexiune optima. Va necesita un router Wi-Fi 6E.

Securitate

Samsung Knox, Samsung Knox Vault 

Rezistenta la apa
 
IP68 
*Evaluare IP68: efectuat in conditii de testare de laborator. Rezistent la apa în maximum 1,5 metri de apa dulce pana la 30 de minute si protejat de praf, murdarie si nisip. Clatiti reziduurile / uscati dupa umed. Nu este recomandat pentru utilizarea plajei sau a piscinei. Rezistenta la apa si praf a dispozitivului dvs. nu este permanenta si poate scadea in timp.