hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Nokia si Microsoft prezinta noua generatie Nokia Lumia in 5 septembrie

Nokia si Microsoft prezinta noua generatie Nokia Lumia in 5 septembrie

calendar_month 17 Aug 2012, 10:01
Nokia si Microsoft au lansat impreuna o invitatie pentru o conferinta de presa in data de 5 septembrie. Prezentarea nu va fi un secret, este vorba despre noile telefoane Nokia Lumia cu Windows Phone 8.
Speculatiile cu privire la prezentarea primelor telefoane Nokia Lumia au fost corecte. Chiar daca Microsoft si Nokia nu au specificat detalii despre lansare, un oficial Nokia a confirmat evenimentul pe Twitter, scrie GSMArena.

Primele telefoane Nokia Lumia cu Windows Phone 8 vor fi prezentate chiar in prima zi a conferintei Nokia World. Informatia a fost confirmata de Chris Weber, vicepresedinte executiv pentru vanzari si marketing Nokia.
"Atentie Samsung, noua generatie Lumia vine in curand", a scris Weber pe Twitter, facand referire la cele doua telefoane Windows Phone 8 in dezvoltare la Samsung.
Daca Samsung nu pregateste o surpriza de proportii in urmatoarele 2 saptamani, Nokia va ramane prima companie ce prezinta telefoane cu noul sistem de operare Microsoft, in continuarea seriei Nokia Lumia.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?