hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Nokia confirma prezenta camerei de 41MP pe urmatorul smartphone. Lansarea are loc in 11 iulie

Nokia confirma prezenta camerei de 41MP pe urmatorul smartphone. Lansarea are loc in 11 iulie

calendar_month 20 Iun 2013, 11:30
Nu stim sigur daca este vorba despre mult-discutatul Nokia EOS sau despre alt device, dar avem acum indicii ca Nokia va lansa, in 11 iulie, la New York, un nou smartphone ce va fi dotat cu celebra camera de 41MP.
Compania finlandeza a trimis presei de peste ocean o a doua invitatie-teaser, care face referire directa la cei 41MP ai senzorului PureView: "41 de milioane de motive", pentru a urmari evenimentul companiei. De precizat este faptul ca Nokia va transmite prin streaming video evenimentul Nokia Conversations din New York.

Fanii Nokia, implicit cei ai Windows Phone 8, asteapta lansarea Nokia EOS, device ale carui fotografii neoficiale au aparut online in urma cu cateva zile si despre care am scris deja. Din pacate, despre specificatiile hardware ale Nokia EOS nu stim inca nimic.

Dotarea smartphone-urilor Nokia Windows Phone cu senzori precum este cel de 41MP sugereaza automat si un update semnificativ al sistemului de operare mobil de la Microsoft, care in prezent nu suporta astfel de caracteristici.
Sursa: Conversations.nokia.com, GSMArena 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?