hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Noile smartphone-uri Samsung GALAXY - Ace, Fit, Gio si mini

Noile smartphone-uri Samsung GALAXY - Ace, Fit, Gio si mini

calendar_month 01 Feb 2011, 17:11
Samsung a anuntat familia Samsung GALAXY: Samsung GALAXY Ace, Samsung GALAXY Fit, Samsung GALAXY Gio si Samsung GALAXY mini. Toate cele patru modele reprezinta o noua abordare pentru Samsung, care si-a propus sa extinda linia de smartphone-uri Android catre un segment extins de consumatori.

Urmarind succesul lui Samsung GALAXY S, care s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in doar sapte luni, Samsung a creat aceasta noua gama de smartphone-uri preluand si modificand GALAXY S pentru a raspunde nevoilor variate ale consumatorilor.

Gama Samsung GALAXY va fi prezentata in Barcelona cu ocazia Mobile World Congress intre 14 si 17 februarie.
Samsung GALAXY Ace a fost creat ca un dispozitiv simplu, dar elegant. Acesta dispune de display HVGA de 3,5 inchi integrat intr-un corp compact. Totusi, aspectul stilat al smartphone-ului nu compromite din capacitatile tehnologice ale acestuia, avand un procesor de 800 MHz, functia de cautare vocala Google si aplicatia ThinkFree de vizualizare a documentelor.

Are o camera de 5.0 MP AF cu blit LED, Bluetooth v 2.1, USB 2.0, WiFi 802.11 (b/g/n). Samsung GALAXY Ace este acum disponibil in Rusia si va fi disponibil in curand si in Europa, precum si in India si in China.
Samsung GALAXY Fit dispune de o camera foto de 5MP, iar experienta utilizatorului este optimizata pentru sharing si navigare web cu un procesor de 600MHz.

Ruleaza pe Android 2.2 Froyo, are o memorie de 160MB + 2GB inbox la care se adauga slot microSD (de pana la 32GB) si dispune de un display de 3.31-inci. Samsung GALAXY Fit va intra gradual in pietele europene, apoi in India si in America de Sud.
Samsung GALAXY Gio are capacitati sporite de social networking, fiind destinat in special celor care vor sa fie conectati in permanenta la Internet. Dispune de un display HVGA de 3.2 inci, procesor de 800MHz si camera de 3.0 MP AF.

Samsung GALAXY Gio va fi disponibil in Rusia si va intra gradual pe pietele altor tari europene, in India si China.
Samsung GALAXY mini este o noutate binevenita, cu un display QVGA de 3.14 inci, procesor de 600MHz, camera foto de 3.0 MP FF, Bluetooth v 2.1, USB 2.0 si WiFi 802.11 (b/g/n).

De asemenea, Samsung GALAXY mini ofera comenzi vocale Google si programul de vizualizare a documentelor Quick Office. Samsung GALAXY mini va intra gradual in Europa, in India si China.
Sursa: Samsung 

Sondaj

Folositi internetul pentru: