Noile smartphone-uri Reno5 5G si Reno5 Lite sunt disponibile si in Romania
7/7557
calendar_month 25 Mar 2021, 13:29
Cele mai noi smartphone-uri OPPO, Reno5 5G și Reno5 Lite, vor fi disponibile pentru precomandă de mâine și în România, la toți partenerii oficiali, în două variante de pachete promoționale cu gadget-uri cadou. Astfel, în perioada 26 martie – 9 aprilie, cei care comandă OPPO Reno5 5G primesc gratuit OPPO Watch de 46mm cadou, iar cei care se orientează către Reno5 Lite primesc un OPPO Band gratuit.
Pachetele de precomandă sunt disponibile la toți partenerii OPPO: Altex, Emag, Flanco, Media Galaxy și la operatorii de telefonie mobilă: Digi, Orange și Vodafone.
Mai multe detalii despre precomandă vor fi disponibile pe site-ul OPPO, începând cu data de 26 martie 2021: oppo.com/ro/events/precomanda-reno5.
Noile smartphone-uri din seria Reno5 reprezintă alegerea ideală atunci când vine vorba despre surprinderea momentelor importante datorită performanțelor video de top, autonomiei bateriei, precum și a design-ului subțire și ușor. Reno5 5G dispune de funcția AI Highlight Video, o caracteristică de top care utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.
Mai mult, funcțiile video Dual-View Video facilitează realizarea unui conținut creativ. Alături de celelalte tehnologii avansate, inclusiv tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, suportul 5G, ecranul AMOLED, cu rată de refresh de 90Hz, toate dispuse într-o carcasă ușoară și subțire, Reno5 5G este conceput pentru a fi smartphone-ul cu ajutorul căruia utilizatorii pot începe să își filmeze toate momentele importante din viață.
Prin sistemul video FDF Portrait (Full Dimension Fusion), utilizatorii smartphone-ului Reno5 5G pot personaliza setările AI Highlight Video în funcție de propriile nevoi. Astfel, aceasta este prima funcție din industrie care reușește să detecteze automat lumina și să îmbunătățească calitățile video în consecință, prin aplicarea algoritmilor de top OPPO Ultra Night Video și Live HDR.
În plus, Reno5 5G introduce o serie de caracteristici video cu ajutorul cărora utilizatorii pot crea conținut mai creativ. Noua funcție Dual-View Video permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală. Această funcție de înregistrare oferă o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

De asemenea, Reno5 5G încorporează funcțiile video iconice, precum OPPO Ultra Steady Video 3.0 – tehnologia exclusivă de stabilizare care permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri stabile, de înaltă calitate. În ceea ce privește performanțele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătățire semnificativă datorită OPPO Image-clear Engine. Această optimizare la nivel de sistem permite utilizatorilor să fotografieze clar subiectul în mișcare sau să surpindă rapid momentele de neuitat atunci când este cazul. Deși încorporează cele mai avansate tehnologii într-o carcasă, Reno5 5G rămâne un smartphone extrem de subțire și comod. Cu o greutate de 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm. Cu ajutorul display-ului edge-to-edge experiența de vizionare este una mai imersivă. De asemenea, noul Reno5 5G are un raport screen-to-body de 91.7%, comparativ cu doar 90.7% al smartphone-ului Reno4. Mai mult, senzorul de amprentă este integrat sub display, oferind o deblocare instantă, păstrând în același timp securitatea datelor.
Pentru achizițiile din perioada de precomandă, Reno5 5G va veni la pachet cu OPPO Watch în varianta de 46mm, cadou. OPPO Watch este accesoriul ideal care, cu ajutorul unei multitudini de aplicații și servicii oferite de Google, poate face ca trecerea de la viața profesională la cea personală să fie cât se poate de lină și fără probleme.
OPPO Watch vine echipat cu sistemul de operare Wear OS dezvoltat de GoogleTM. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul OPPO în cel mai potrivit partener de antrenament.
Un alt model al seriei OPPO Reno5 este si Reno5 Lite, un smartphone extrem de competitiv care oferă multiple opțiuni creatorilor de conținut, fiind totodată succesorul popularului model OPPO Reno4 Lite.
Cu un sistem de camere principale de 48MP și cameră frontală de 32MP, Reno5 Lite moștenește de la predecesorul acestuia funcțiile video portrait, precum AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI Night Flare Portrait Video etc, utilizatorii bucurându-se în același timp de noile funcții ale seriei Reno5 precum Dual-View Video.
Reno5 Lite este echipat cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de doar 5 minute, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube.
Smartphone-ul va fi livrat (doar pentru achizițiile din perioada de precomandă) împreună cu noul OPPO Band care prezintă funcția de monitorizare continuă a nivelului de oxigen prin măsurarea saturației de oxigen din sânge (SpO2) pe parcursul somnului. De asemenea, OPPO Band oferă 12 moduri de antrenament, dar și alte funcții importante, necesare unui stil de viață activ.
OPPO Band reprezintă o reimaginare a design-ului contemporan OPPO, principalul exponent al esteticii moderne și minimaliste fiind ecranul full-color AMOLED de 1,1 inci.
De asemenea, OPPO Band poate funcționa ca o extensie a smartphone-ului. Utilizatorii pot primi notificări cu privire la apeluri și mesaje, pot controla volumul sunetului și nu în ultimul rând, aceștia își pot localiza smartphone-ul cu ajutorul brățării.
OPPO Band încorporează o baterie de 100mAh, care poate fi încărcată complet în doar o oră și 30 de minute. De asemenea, OPPO Band utilizează un precesor de înaltă performanță și putere redusă.