hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Noile functii ale Samsung Galaxy S4, o evolutie ce nu poate fi trecuta cu vederea

Noile functii ale Samsung Galaxy S4, o evolutie ce nu poate fi trecuta cu vederea

calendar_month 18 Mar 2013, 11:00
Noul smartphone Samsung Galaxy S4 aduce numeroase inovatii legate de functionalitate, chiar daca designul ramane similar cu Galaxy S3. Iata cele mai importante functii care demonstreaza o evolutie ce nu poate fi trecuta cu vederea, nici macar de cei care sunt nemultumiti de aspectul telefonului.
Dincolo de procesorul imbunatatit, camera foto cu functii noi si controllerul de gaming, Samsung Galaxy S4 continua traditia de inovatie software a predecesorului sau. Samsung prezinta practic urmatoarea generatie de functii interactive, care redefinesc rolul telefonului in viata de zi cu zi.

Air Gestures pentru Samsung Galaxy S4
Datorita senzorului infrarosu, noul telefon pune la dispozitia utilizatorului o noua optiune de control. Samsung Galaxy S4 poate fi controlat prin gesturi, iar functionalitatea se extinde in browser, music player si chiar la formarea unui numar. De ce ar avea cineva nevoie sa controleze telefonul fara sa-l atinga? Noile optiuni permit interactiunea cu telefonul chiar si cu mainile murdare!
Samsung Galaxy S4 include si functia Hover Touch, preluata de la Samsung Galaxy Note 2, prin care utilizatorul poate tine degetul la 1-2 cm de ecran si totusi activa butoanele foarte mici. Cand Galaxy S4 simte degetul aproape, apare pe ecran un mic punct albastru care poate usura navigarea mai ales cand pe ecranul 1080p exista foarte multe elemente tactile.

Samsung Galaxy S4 Smart Controls
Dezvoltate de mai multe vreme, functiile Smart Pause si Smart Scroll ajung in sfarsit la dispozitia utilizatorilor. Folosind camera frontala, Samsung Galaxy S4 urmareste miscarile ochilor utilizatorului. Prin Smart Pause, telefonul opreste automat continutul video atunci cand utilizatorul nu se mai uita la el si il porneste din nou cand recunoaste contactul vizual cu ecranul.
Smart Scroll, una dintre cele mai discutate functii noi, permite navigarea in pagini web tot prin miscarea ochilor, miscand continutul in sus atunci cand detecteaza faptul ca utilizatorul se apropie de marginea de jos a paginii.

Functii noi si pentru Samsung Galaxy S3
Compania sud-coreeana a promis ca toate functiile noi care sunt compatibile cu specificatiile hardware ale Galaxy S3 vor ajunge si pe telefonul lansat anul trecut. Utilizatorii ar putea avea insa de asteptat pana la noul update, chiar si dupa lansarea Samsung Galaxy S4, asteptata in luna aprilie.
Sursa: GSMArena 

Sondaj

Folositi internetul pentru: