hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Noi informatii despre Sony Xperia Z3 si Z3 Compact, scapate online cu o zi inainte de lansare

Noi informatii despre Sony Xperia Z3 si Z3 Compact, scapate online cu o zi inainte de lansare

calendar_month 02 Sep 2014, 15:00
IFA Berlin demareaza inca de maine pentru presa - pentru public din 5 septembrie - dar multe informatii si specificatii ale unor produse au aparut deja online. Este si cazul noilor smartphones de la Sony, Sony Xperia Z3 si Xperia Z3 Compact, terminale care vor fi prezentate oficial de compania nipona chiar maine.
PhoneArena afirma ca Sony Xperia Z3 va dispune de un ecran de 5,2 inch cu tehnologie Triluminos si va oferi o luminozitate foarte buna (600 nits) chiar si cand dispozitivul va fi folosit in lumina naturala. Smartphone-ul va avea, se pare, un chipset Snapdragon 801 (cu procesor quad-core la 2,5GHz) si va dispune de 3GB RAM. Sony Xperia Z3 va avea un spatiu intern de stocare de 16GB (plus slot pentru carduri microSD) si o camera foto principala de 20MP, si va fi rezistent la apa si praf, ca si predecesorul Z2.

Bateria noului Xperia Z3 va fi de 3100mAh.
Tot PhoneArena scrie ca cel de-a doilea model de smartphone care va fi lansat oficial maine de Sony (ora 17:00, ora Romaniei), Sony Xperia Z3 Compact, va avea un display de 4,6 inch cu rezolutie HD, se va baza tot un chipset Snapdragon 801, iar acumulatorul va fi unul cu o capacitate de 2560 mAh. Camera lui Xperia Z3 Compact va avea 20MP.

Va reamintim ca in teaserul publicat de Sony pentru IFA 2014 Berlin mai apare un dispozitiv, cel mai probabil o noua tableta.

Maine vom avea si confirmarile pentru produsele aduse de japonezi la Berlin.
Vedeti si Calendarul principalelor evenimente de la Berlin 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?