hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Noi detalii oficiale despre OnePlus 2 - lansarea are loc pe 27 iulie (pret)

Noi detalii oficiale despre OnePlus 2 - lansarea are loc pe 27 iulie (pret)

calendar_month 10 Iul 2015, 12:40
Reprezentatii OnePlus au dezvaluit noi detalii legate de urmatorul smartphone al companiei, OnePlus 2, in cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri pe Reddit.
Potrivit declaratiilor reprezentantilor OnePlus, OnePlus 2 va dispune de o baterie de 3.300 mAh, mai mare cu 200 de mAh decat cea care doteaza prima versiune a telefonului companiei.
OnePlus 2 va fi, totusi, mai mic decat primul model, dupa cum afirma reprezentantii producatorului. In acelasi timp, se pare ca de imbunatatiri semnificative va beneficia si camera foto principala a noului terminal, insa nu au fost date detalii. Contrar speculatiilor anterioare, OnePlus 2 NU va avea sensor Heart rate implementat in display-ul terminalului, ci s-a optat pentru o solutie hardware, similara celei folosite de Apple pentru Touch ID (un senzor fizic, independent de eran).

(Sursa FOTO)
OnePlus 2 va avea parte de o lansare speciala, in cadrul unui eveniment virtual programat pentru data de 27 iulie. Pentru prima data, posesorii de headset-uri de VR vor putea urmari un astfel de eveniment live, iar cei care nu dispun de o astfel de tehnologie vor putea vedea lansarea online, prin intermediul unei aplicatii Android pe care compania o va publica in Google Play in curand.
Foarte interesant esti ca reprezentantii OnePlus au confirmat ca pretul OnePlus 2 va fi de sub 450 de dolari.
Ne asteptam ca terminalul sa beneficieze de o solutie hardware Qualcomm Snapdragon 810 si de 4GB RAM.
OnePlus 2 va putea fi cumparat online prin sistemul de invitatii cunoscut deja fanilor.
In mod sigur, pana la lansarea oficiala din 27 iulie, noi informatii legate de terminalul de top al chinezilor vor fi date publicitatii, asa ca vom reveni cu detalii pe acest subiect.
Sursa: Reddit 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?