hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Noi detalii despre Android 5.0 si viitorul smartphone Nexus

Noi detalii despre Android 5.0 si viitorul smartphone Nexus

calendar_month 09 Sep 2014, 10:00
Urmatorul smartphone al Google se va numi, cel mai probabil, Nexus 5 (2014) in loc de Nexus 6 sau Nexus X, asa cum aratau informatiile scapate pe internet. De asemenea, Android 5.0 se va numi Android Lion, potrivit @emtleaks.
Noile detalii apar intr-o captura de ecran dupa GFXBench, scrie BoyGeniusReport (BGR), care mai precizeaza ca unicul lucru care nu se poate deduce inca este cine va fi producatorul urmatorului smartphone al Google.

Din informatiile disponibile pana acum, venite tot prin intermediul unor screenshot-uri, Motorola ar fi compania care se va ocupa de Nexus 5 (2014), cunoscut anterior ca Nexus 6 sau Nexus X. In cazul de fata avem insa de-a face cu un device cu display mai mic decat se specula anterior. Mai exact, se pare ca Nexus 5 (2014) va avea un display de 5,2 inch (nu de 5,9 inch).
Desigur, nu este exclus ca Google sa propuna doua terminale diferite pentru noua generatie de Nexus, si am mai scris pe aceasta tema, dupa cum stiti daca ati urmarit HIT.ro.

(foto concept)
Ce "noutati" mai aflam din capturile de ecran? Se pare ca Nexus 5 (2014) va oferi un ecran cu rezolutie QuadHD (5,2 inch), un chipset Qualcomm Snapdragon 805 cu procesor quad-core la 2,7GHz si GPU Adreno 420, si va dispune de 3GB RAM, 32 GB memorie interna. Noul smartphone va veni cu o camera foto principala de 12MP si una frontala de 2MP. Sistemul de operare (iar aici nu incape nicio indoiala) va fi Android 5.0, respectiv Android Lion.
Sursa: BGR