hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Nexus X (aka Nexus 6), in AnTuTu benchmark. Android 5.0 pe hardware de top

Nexus X (aka Nexus 6), in AnTuTu benchmark. Android 5.0 pe hardware de top

calendar_month 27 Aug 2014, 18:12
Blogul de tehnologie TKTechNews este responsabil pentru cele mai recente informatii privind hardware-ul, software-ul si performantele urmatorului smartphone al Google, Nexus 6. Blogul de tehnologie a publicat recent rezultatele obtinute de Nexus 6 (neoficial, desigur) in AnTuTu, iar cifrele sunt impresionante.
Screenshot-urile dupa AnTuTu arata ca Nexus 6, produs de Motorola, a obtinut un scor general de 35430 puncte. LG G3 atinge 32.700 de puncte in acelasi test, in timp de Samsung Galaxy S5 depasete 37.000 de puncte. Tineti cont ca in cazul Nexus 6, daca informatiile prezentate mai sus sunt valabile, vorbim despre un terminal aflat abia in faza de teste, asa ca vor urma optimizari.

Dincolo de cifre, in aceleasi imagini publicate de TKTechNews mai gasim si alte informatii importante referitoare la software-ul si hardware-ul viitorului flagship al Google. Nexus 6 are 3GB RAM, spatiu intern de stocare de 32GB, iar chipsetul este Qualcomm Snapdragon APQ8084, mai exact Snapdragon 805 cu patru nuclee la 2.7 GHz.

Unitatea de procesoare grafica este un Adreno 420, una dintre cele mai rapide in acest moment.
Pe scurt Snapdragon 805 este una dintre cele mai puternice solutii in acest moment, dar probabil stiati asta deja.
Din screenshot-urile publicate de tktechnews.com mai observam si camera de 13,1 MP (rezolutie de 4160 x 3120 p) si numele noului Nexus 6, care apare in rezulatele AnTuTu ca "Nexus X".
In dreptul sistemului de operare gasim Android versiunea 5.0!

Ecranul Nexus X (a carui diagonala ramane inca un mister) va oferi o rezolutie QHD (QuadHD), respectiv 2560 x 1440 pixeli.
Va reamintim ca primele informatii referitoare la Google Nexus X si la producatorul Motorola au aparut la sfarsitul lunii iulie, intr-un document de raportare a erorilor versiunilor de test Android.

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)
Tot atunci se specula ca Nexus X va avea un display de 5,9 inch. Punctam in momentul respectiv ca saltul de la diagonala de 4,95 inch (Nexus 5), la 5,9 inch ni se pare fortata. Ramane sa vedem in ce masura toate aceste informatii care tot apar se vor si confirma la lansarea oficiala a noului smartphone, programata, se pare, pentru noiembrie, anul acesta. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: