hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Nexus 6 ar putea fi produs de Motorola. Nume de cod, Shamu. Display de 5,9 inch?

Nexus 6 ar putea fi produs de Motorola. Nume de cod, Shamu. Display de 5,9 inch?

calendar_month 28 Iul 2014, 09:00
Android Police a intrat in posesia unor informatii care indica faptul ca Google nu a renuntat (inca) la smartphone-urile sub brand Nexus si ca urmatorul terminal va fi produs de Motorola (Lenovo) si va avea un display de 5,9 inch...
Inainte de toate, va atragem atentia ca avem de-a face, cel putin deocamdata, cu o simpla speculatie, bazata doar pe o denumire aparuta intr-un document de raportare a erorilor versiunilor de test Android - in cazul de fata Android L - urmatorul upgrade major pentru sistemul de operare mobil al Google. Ceea ce face interesanta informatia este ca Shamu, numele de cod al prezumtivului Nexus 6, apare alaturi de Volantis, urmatoarea tableta din gama Nexus, ce va fi produsa de HTC.
(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Se pare ca smartphone-ul Nexus 6 (Shamu) va avea un display de 5,9 inch, iar din punctul nostru de vedere aici intervine marele semn de intrebare referitor la veridicitatea informatiilor.
Un display cu dimensiune aflata la granita dintre phablet-uri si tablete pentru un device din gama smartphone-urilor Nexus pur si simplu nu cadreaza cu strategia Google si nici cu ceea ce ar astepta, in mod sigur, fanii apreciatei serii de smartphones Nexus. Nu ar fi, totusi, cam prea mare si targetat unei nise de useri?
Pe de alta parte, zvonuri privind realizarea urmatorului Nexus 6 de catre Lenovo, care a cumparat Motorola Mobility de la Google, au aparut inca din februarie anul acesta, ele avandu-l la baza pe analistul Eldar Murtazin, o sursa destul de credibila in industria de profil.

Consultati oferta de device-uri Lenovo disponibila pe eMAG.ro
Oricum, saltul de la diagonala de 4,95 inch a display-ului Nexus 5, realizat de LG, la 5,9 inch pare cel putin fortat. Cu alte cuvinte, pentru noi, unica informatie credibila ramane cea legata de producatorul urmatorului smartphone Nexus, respectiv Lenovo, prin echipa Motorola preluata de la Google.
Android Police mai afirma ca data de lansare a noului smartphone Nexus 6 (nume de cod Shamu), produs de Motorola, ar fi noiembrie 2014.
Sursa: Android Police


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?