Motorola lanseaza o noua serie de telefoane premium, cu specificatii si tehnologie de top, pentru o experienta de utilizare avansata
7/7648
calendar_month 30 Iul 2021, 11:00
Noile motorola edge 20 pro, motorola edge 20 si motorola edge 20 lite au fost dezvoltate pentru a oferi suport creativ prin specificații de top ce răspund nevoilor utilizatorilor si ii provoacă să-și pună in valoare pasiunile.

Motorola lansează motorola edge 20 pro, motorola edge 20 și motorola edge 20 lite, o nouă serie de telefoane de top din familia edge care impresionează prin performanță și design. Pornind de la dorința de a oferi utilizatorilor telefoane emblematice, care să vină în întâmpinarea nevoilor lor, Motorola anunță trei noi dispozitive ce încorporează sisteme avansate de cameră, procesare ultra-rapidă, autonomie a bateriei de lungă durată și viteză 5G de generație următoare, toate acestea la un preț accesibil.

Cu fiecare nou telefon lansat, Motorola și-a reconfirmat misiunea de democratiza accesul la tehnologie, reușind să facă inovația și specificațiile de top accesibile, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor în viața lor de zi cu zi. Facilitarea accesului la tehnologie și designul orientat către consumator sunt premisele care au dus la dezvoltarea noii serii de telefoane din familia edge. După un an plin de provocări, în care prioritățile consumatorilor s-au schimbat semnificativ, Motorola alege să se adapteze la nevoile reale ale consumatorilor și lansează trei dispozitive ce asigură o experiență de utilizare peste așteptări, la cel mai bun raport calitate-preț. De asemenea, cele mai recente telefoane lansate au fost concepute pentru inovatori, pentru cei care adoptă schimbarea, pentru cei care sunt progresiști și setează trendurile.

Noile telefoane din familia motorola edge depășesc generația anterioară în aproape fiecare categorie, aducând procesoare mai puternice, o cameră principală cu o rezoluție de top și primul zoom periscop, care apropie utilizatorul de 50 de ori mai mult de subiectul fotografiei. În plus, un alt beneficiu îl constituie rata de refresh a ecranului, încărcarea mai rapidă a bateriei și experiențele extinse oferite de platforma Ready For. Aceste specificații de top sunt livrate la un preț accesibil, astfel încât tot mai mulți utilizatori să aibă posibilitatea să-și descopere creativitatea și pasiunile.

Creativitate fără limite cu motorola edge 20 pro

Generația Z reinventează modul în care oamenii își împărtășesc experiențele vizuale, demonstrând mai mult decât oricând că imaginile și videoclipurile ne pot motiva și ne pot conecta în moduri încărcate de semnificații. motorola edge 20 este dispozitivul ce oferă o experiență de fotografiere mult îmbunătățită, cu o cameră principală de 108MP și unul dintre cei mai mari senzori ai camerei de până acum, dispunând de un format optic de 1/1,5 cm. Dispozitivul este echipat cu tehnologia Ultra Pixel, senzor care este de 9 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii incredibil de clare, în toate condițiile de luminozitate. De asemenea, obiectivul cu unghi ultra-wide, cu Macro Vision încorporat, permite utilizatorului să surprindă un cadru de 4 ori mai cuprinzător, astfel încât peisajele să fie redate în toată măreția. În plus, Macro Vision facilitează apropierea de 5 ori mai mult de subiect pentru close-up-uri extreme, la aproape 3 cm distanță, astfel încât fotografierea în detaliu să devină mult mai simplă pentru creatorii de conținut din zona de food, arte și travel.A treia cameră este primul teleobiectiv periscop încorporat pe un dispozitiv Motorola, o funcționalitate rar întâlnită în această categorie de preț, care orientează lumina la 90 de grade pentru o claritate superioară a imaginii de la o distanță de 5 ori mai mare. În plus, a fost introdusă opțiunea 50x Super Zoom, care facilitează captarea detaliilor de la distanțe incredibile, dar și posibilitatea înregistrării clipurilor video la o rezoluție incredibilă de 8K, o premieră pentru un smartphone Motorola.

Din ce în ce mai mulți utilizatori își folosesc smartphone-urile ca sursă principală pentru vizionarea de conținut video, de la emisiuni până la clipuri și filme, motiv pentru care motorola edge 20 pro propune un ecran mare de 6,7 "Max Vision cu tehnologie OLED pentru o experiență de vizualizare clară. Acest ecran oferă un afișaj de 10 biți, ce asigură un spațiu de culoare de DCI-P3 și îndeplinește standardele HDR10 +. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot vedea peste un miliard de nuanțe și culori superbe, redate într-un mod cât mai viu, luminos și realist pe ecran. Pentru prima dată, un telefon Motorola are o rată de refresh a ecranului de 144Hz, care îi ajută pe utilizatorii care urmăresc conținut dinamic, cum ar fi jocurile sau videoclipurile pline de acțiune, să beneficieze de o experiență remarcabilă, mult îmbunătățită, ce este cu 140% mai rapidă față de standardul industriei, unde majoritatea telefoanelor au o rata de refresh de 60Hz, dar și cu 60% mai rapid față de prima generație motorola edge, ce a fost lansată în 2020.

motorola edge 20 pro este cel mai recent dispozitiv din portofoliul Motorola care este echipat cu tehnologia 5G și le oferă utilizatorilor următoarea generație de viteză, Wi-Fi 61. Procesorul ultra-rapid Qualcomm® Snapdragon ™ 870 asigură toată puterea de care utilizatorii au nevoie. Cu 256 GB spațiu de stocare încorporat2, aceștia se pot bucura de mai mult spațiu pentru fotografiile, filmele, jocurile și muzica lor preferată. Mai mult decât atât, telefonul beneficiază de 12 GB de memorie de ultimă generație, pentru ca aplicațiile și informațiile utilizatorilor să ruleze fără probleme3.

În cele din urmă, pe parte de autonomie, motorola edge 20 pro oferă peste 30 de ore de conectivitate 5G fără a fi nevoie ca dispozitivul să fie încărcat4. Și pentru toți cei care au nevoie de o încărcare rapidă, TurboPower ™ 30 oferă 9 ore de putere a telefonului în doar 10 minute de încărcare5.

Stilizare fără limite cu motorola edge 20

motorola edge 20 este unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri 5G de pe piață, cu o dimensiune de doar 6,99 mm, fiind perfect pentru utilizatorii care apreciază un design modern și minimalist. Acest dispozitiv are o cameră principală de 108MP, la fel ca motorola edge 20 pro, cu un obiectiv ultra-wide și lentile macro, plus un teleobiectiv 30X Super Zoom pentru a surprinde imagini complexe. Conținutul creat poate fi vizualizat pe ecranul mare de 6,7”, iar experiența de vizionare este îmbunătățită datorită ratei de refresh de 144Hz.
motorola edge 20 este echipat cu un procesor Qualcomm® puternic și eficient, cu o grafică și o procesare cu până la 55% mai rapide, comparativ cu prima generație motorola edge. Procesorul ultra-rapid Qualcomm® Snapdragon ™ 778G acceptă Wi-Fi 6 și este conceput special pentru telefoane 5G , dar și pentru lucrurile uimitoare pe care utilizatorii le pot realiza cu telefoanele Motorola. Cu până la 128 GB spațiu de stocare încorporat2, dispozitivul pune la dispoziție mai mult spațiu pentru fotografii, filme, jocuri și muzică. Mai mult, oferă 8 GB de memorie de ultimă generație pentru ca aplicațiile și informațiile utilizatorilor să ruleze fără probleme3. Bateria de 4000 mAh permite o utilizare de peste o zi și dacă este nevoie de o încărcare rapidă, TurboPower™ 30 oferă 8 ore de putere a telefonului în doar 10 minute de încărcare5.

Explorare fără limite cu motorola edge 20 lite

motorola edge 20 lite oferă viteze 5G care ne mută în sfera gigabiților pe secundă, dar și un sistem avansat de camere, totul la cel mai competitiv preț. Cu ajutorul senzorului principal de 108MP pot fi realizate fotografii incredibil de clare, iar creativitatea poate fi dusă la un alt nivel, folosind funcțiile ultra-wide și Macro Vision ale camerei. Experiența de consum de divertisment este îmbogățită de ecranul uimitor OLED de 6,7”, de care beneficiază și celelalte telefoane din serie lansate. motorola edge 20 lite oferă un chipset MediaTek eficient din punct de vedere energetic. Cu ajutorul celor 8 GB de memorie3, utilizatorii pot jongla între aplicații fără efort, menținând totul funcțional în fundal. Bateria de 5000 mAh este una dintre cele mai mari de pe piața pentru telefoanele echipate 5G și oferă două zile de utilizare4, doar cu o singură încărcare, astfel încât consumatorii se pot conecta la viteze super rapide în mișcare, fără a fi nevoiți să reîncarce telefonul. Iar TurboPower™ 30 oferă o durată de viață de o zi a bateriei, cu doar 10 minute de încărcare5.

Puterea din spatele lentilelor

Motorola a integrat noi instrumente cu scopul de a dezvolta conținut mai ușor și mai rapid ca oricând. Modul Dual Capture facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp, astfel încât atât utilizatorul, cât și subiectul să poată fi surprinși în cadru simultan. Audio Zoom-ul pe motorola edge 20 pro și motorola edge 20 utilizează microfoane avansate pentru a captura sunetul subiectului, în timp ce filtrează zgomotul ambiental și vocile, astfel încât acum videoclipurile includ doar sunetul destinat. De asemenea, funcția super slow motion a fost introdusă și este momentan disponibilă doar pentru motorola edge 20 pro și motorola edge 20 lite7. Acesta înregistrează 960 de cadre de înaltă definiție pe secundă, de 4 ori mai lent decât funcția slow motion de pe telefoanele Motorola anterioare, astfel încât pot fi observate mult mai bine anumite detalii pe care ochii le pot rata atunci când sunt redate la o viteză normală. Pentru selfie-uri mai bune pe timp de noapte, funcția Low Light AI poate fi utilizată acum. Aceasta analizează automat selfie-ul pentru potențiale îmbunătățiri ale luminozității și ale calității, fără modificări extra în final.

Dezlănțuie adevărata putere a smartphone-ului

Platforma Ready For amplifică toate capabilitățile smartphone-ului, iar cu o nouă conexiune wireless și compatibilitate cu ecranul computerului, posibilitățile de utilizare ale telefonului devin nelimitate9. Cu noile capacități de conexiune wireless8, acum este mai ușor ca niciodată ca jocurile de pe telefon să fie mutate pe un ecran mare, iar utilizatorii să simtă că se află chiar mai aproace de cei dragi în timpul apelurilor video și să utilizeze aplicațiile preferate pe un ecran desktop. În plus, cu noua funcționalitate Ready For PC, pot fi accesate aplicațiile telefonului și fișierele PC pe același ecran, printr-o simplă conectare wireless și deschizând Ready For. Între a lucra la două fișiere simultan sau chiar a muta fișierele înainte și înapoi între dispozitivele de partajare este doar un pas.

Inovații software construite pornind de la interesul consumatorilor

Motorola s-a dedicat rulării unei versiuni pure a sistemului de operare Android 11™, fără skin-uri software și aplicații duplicate. În loc să dubleze lucrurile grozave pe care Google le face cu Android ™, Motorola alege să se bazeze pe moduri unice de a îmbunătăți experiența mobilă prin funcția My UX.

My UX include toate experiențele moto excelente, aplicațiile specifice moto și toate personalizările pe care oamenii au ajuns să le cunoască și să le aprecieze. Aceasta include gesturi unice precum Quick Capture, Three Finger Screenshot și Pick Up to Silence. De asemenea, pot fi selectate oricare dintre cele 20.000 de personalizări ale formelor de pictograme, ale schemelor de culori și ale fontului de afișare pentru a se potrivi stilului personal al fiecăruia dintre utilizatori. Toate dispozitivele motorola edge sunt optimizate pentru a putea fi folosite cu o singură mână. Power Touch este integrat în senzorul de amprentă ultrarapid și poate fi accesat fiabil de pe tasta de pornire pentru a răspunde ușor la comenzile rapide ale aplicației. Printr-o atingere de două ori a cititorul de amprente montat lateral, se va reda traseul direct spre casă din Google Maps sau se poate scana rapid codul QR al meniurilor din restaurante.

Motorola edge 20 pro, edge 20 și edge 20 lite vor primi cel puțin 2 actualizări majore ale sistemului de operare Android și actualizări bilunare, timp de 2 ani. Aceste dispozitive sunt protejate de ThinkShield pentru mobil, care oferă o protecție suplimentară de securitate. Funcțiile esențiale pot fi, de asemenea, actualizate prin Playstore. Utilizatorii se pot aștepta la asistență continuă pentru funcțiile software, cum ar fi noile experiențe, precum: MyUX, noile funcții ale camerei și noua extensie, platforma Ready For, toate acestea în funcție de compatibilitatea hardware-ului10.

Motorola prezintă telefoanele Business Edition protejate de tehnologia ThinkShield

Nu doar dispozitivele lansate Motorola edge sunt protejate de tehnologia ThinkShield, ci și versiunile Business Edition ale telefoanelor, astfel încât utilizatorii B2B să beneficieze și mai mult de protecție cu actualizări suplimentare de software și de securitate și certificări de nivel guvernamental. În plus, recent Motorola a dezvoltat un parteneriat cu Zimperium, unul dintre liderii mondiali în domeniul securității mobile, pentru a oferi Moto Threat Defense, o protecție bazată pe tehnologie AI, lider în industrie, care luptă împotriva amenințărilor emergente, cum ar fi phishing-ul sau malware-ul.

ThinkShield pentru mobil oferă o protecție sporită prin construirea unui lanț de încredere, dispunând de certificări și soluții suplimentare de securitate, cu scopul de a oferi liniște sufletească clienților. Pentru a afla mai multe despre Thinkshield pentru mobil, vizitați: motorola.com/thinkshield

Disponibilitate și prețuri

motorola edge 20 pro va fi disponibil în Europa, în următoarele săptămâni, în trei versiuni de culoare: midnight blue, iridescent white and blue vegan leather, la prețul recomandat de 699,99 euro;
motorola edge 20 va fi disponibil în trei versiuni de culoare: frosted grey, frosted white, frosted emerald, la prețul recomandat de 499,99 euro
motorola edge 20 lite va fi disponibil în 2 culori: electric graphite și lagoon green, la prețul recomandat de 349,99 euro.