Motorola lanseaza moto g52, un nou model cu ecran OLED
7/7992
calendar_month 12 Apr 2022, 17:00
Motorola lanseaza cel mai nou smartphone din familia moto g, noul g52, un dispozitiv cu un design elegant si specificatii de top. Moto g52 este echipat cu un ecran OLED ultra-wide si doua difuzoare stereo puternice prevazute cu tehnologia Dolby Atmos ce amplifica experienta de utilizare. În plus, g52 integreaza un sistem triplu de camere, iar bateria de 5.000 mAh ajuta utilizatorii sa se bucure de divertisment pentru intervale de timp îndelungate. Motog52 va fi disponibil în Romania începand cu 21 aprilie, la partenerii autorizati, la pretul recomandat de 1249 lei.
Moto g52 este unul dintre cele mai subtiri modele din gama g si este disponibil în trei culori vibrante: Charcoal Grey, Porcelain White si Glacier Blue. În plus fata de design-ul atractiv, moto g52 este prevazut cu specificatii tehnice impresionante. Cu noul smartphone de la Motorola, utilizatorii se pot bucura de un ecran OLED, ultra-wide, de 6,6 inci, cu o rata de refresh de 90 Hz. În plus, rezolutia Full HD+ transforma imaginile în opere de arta cu detalii remarcabil de clare si detaliate, fara pixelare.
Noul dispozitiv din gama moto g integreaza un ecran OLED ultra wide ce nu necesita backlighting, precum ecranele de tip LCD si este mai eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, tehnologia OLED ofera o calitate superioara a imaginii, dar si un contrast mai ridicat, o luminozitate mai intensa si mai multe unghiuri de vizualizare. Mai mult, OLED faciliteaza optimizarea duratei de viata a bateriei pentru o autonomie prelungita si sporeste eficacitatea si durabilitatea smartphone-ului Motorola, pentru o experienta de utilizare mai placuta.
În plus, cele doua difuzoare stereo compatibile cu Dolby Atmos transforma serialele si filmele preferate în experiente audio imersive si captivante, datorita calitatii înalte a sunetului.

Moto g52 este dotat cu sistem de camere triplu complet, ce amplifica creativitatea utilizatorilor Motorola. Camera principala de 50MP¹ cu tehnologia Quad Pixel integrata ajuta surprinderea momentelor speciale, realizand fotografii clare la lumina scazuta, iar camera Macro Vision aduce subiectul în prim-plan si capteaza si cele mai mici detalii. De asemenea, sistemul de camere este dotat cu functia ultra wide, ce ajuta la realizarea fotografiilor mai cuprinzatoare, iar senzorul de adancime integrat în camera principala faciliteaza estomparea automata a fundalului pentru portrete cu aspect profesional.
Moto g52 a fost gandit pentru utilizatorii în cautare de viteza si capacitati de top. De aceea, cel mai nou model din gama moto g este dotat cu platforma mobila Snapdragon® 680, pentru o performanta cu pana la 20% mai eficienta fata de generatiile anterioare. Pentru o durata de viata mai mare a bateriei, noul dispozitiv moto g52 vine cu un acumulator de 5.000 mAh, astfel încat utilizatorii vor putea ramane conectati la divertismentul favorit fara întreruperi. În plus, utilizatorii se pot astepta la o încarcare mai rapida datorita functiei TurboPower™ integrata de 30W.
Noul smartphone din gama moto g functioneaza cu Android 12 pentru un nivel de siguranta si productivitate sporit, iar functia My UX permite configurarea smartphone-ului Motorola în functie de preferinte.Disponibilitate si preturi

Noul Motorola g52 este disponibil începand cu 21 aprilie, în culoarea Charcoal Grey, la un pret recomandat de 1249 lei.

Declinari legale
Anumite caracteristici, functionalitati si specificatii ale produsului pot depinde de retea si sunt supuse unor termeni, conditii si taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fara notificare prealabila. MOTOROLA, sigla M stilizata, MOTO si familia de marci MOTO sunt marci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google si Android sunt marci comerciale ale Google LLC.
Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea comerciantilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.