Motorola lanseaza local cel mai nou model din gama moto e: noul moto e32
8/8052
calendar_month 26 Mai 2022, 16:25


Motorola lanseaza pe plan local cel mai nou smartphone din familia moto e, noul moto e32, echipat cu un ecran HD+ de 6,5 inci de 90 Hz, un sistem de camere triple care au capacitati AI pentru realizarea videourilor si a imaginilor de înalta calitate si o baterie puternica de 5.000 mAh. Modelul moto e32 este disponibil în Romania, la pretul recomandat de 779 lei, pe site-ul eMAG.

Noul moto e32 are un design subtire si elegant, rezistent la apa1, astfel încat utilizatorii îl pot folosi chiar si în conditii de ploaie. Motoe32 este disponibil în trei culori vibrante: Slate Gray, Pearl Blue si Misty Silver.

Pentru o experienta mai captivanta, smartphone-ul motoe32 dispune de un ecran HD+ ultra-wide de 6,5 inci si de o rata de refresh rapida, de 90 Hz pentru o vizionare profesionala si o calitate a imaginii impresionanta.

Cu noul dispozitiv din gama moto e, utilizatorii Motorola se pot bucura, de asemenea, de un sistem de camere triplu, cu o camera de 16MP cu focalizare rapida, care ofera rezultate clare si uimitoare, chiar si în conditii de lumina scazuta. Mai mult, camera Macro Vision dedicata le aduce utilizatorilor cadre mai apropiate, afisand cele mai subtile detalii, iar senzorul de adancime integrat în camera principala ajuta la estomparea automata a fundalului pentru fotografii cu aspect mai profesionist. În plus, camera frontala de 8MP ajuta la realizarea selfie-urilor, pentru imagini perfecte pentru social media.

Modelul motoe32 este prevazut cu procesorul ultra rapid octa-core, iar memoria uMCP sporeste performantele telefonului si ofera experiente de utilizare placute. De asemenea, ecranul tactil integrat citeste amprentele la viteza foarte rapida, iar utilizatorii pot accesa continutul favorit în timp record.
Pentru performante impresionante,modelul moto e32 este echipat cu o baterie puternica de 5.000 mAh, astfel încat utilizatorii vor putea ramane conectati la divertismentul favorit fara întreruperi.

Disponibilitate si pret

Noul Motorola e32 este disponibil acum în Romania, la pretul recomandat de 779 lei 2, online, pe site-ul eMAG.  1. Designul rezistent la apa creeaza o bariera pentru a ajuta la protejarea împotriva expunerii moderate la apa, cum ar fi scurgeri accidentale, stropi sau ploaie usoara. Nu este proiectat pentru a fi scufundat în apa sau expus la apa sub presiune sau la alte lichide; se poate diminua în timp. Nu este rezistent la apa.  2. Variaza în functie de piata. Verificati cu operatorul sau retailer informatii despre disponibilitate.