Motorola lanseaza in Romania un nou dispozitiv din familia moto e - moto e7 power
7/7511
calendar_month 19 Feb 2021, 11:16


Motorola anunta lansarea in Romania a noului dispozitiv din gama moto e – moto e7 power. moto e7 power ofera o autonomie uimitoare, dar si fiabilitatea si performanta de care au nevoie consumatorii pentru intreaga zi, impreuna cu experientele remarcabile ale camerei si afisajului.

Datorită bateriei puternice de 5000 mAh1, moto e7 power este pregătit pentru cele mai captivante jocuri, ore intense de muncă sau studiu, sau orice altă activitate îndeplinită fără griji. Cu o singură încărcare a bateriei se obțin 2 zile de autonomie și se poate asculta muzică timp de 76 de ore, urmări videourile preferate timp de 14 ore sau se poate naviga pe internet timp de 12 ore.2

Ecranul de 6.5" Max Vision HD+ oferă una dintre cele mai bune experiențe de vizualizare din familia moto e, cu un raport de aspect de 20:9, astfel încât filmele, jocurile și apelurile video să arate cât mai bine.

Procesorul octa-core de 2,0 GHz oferă o reacție de răspuns incredibilă, fără întreruperi în jocuri, filme sau alte activități.

Sistemul dublu de camere al lui moto e7 power acoperă nevoile celor care vor să surprindă imagini de ansamblu, dar și celor care obișnuiesc să imortalizeze micile detalii din viața de zi cu zi. Camera principală cu focalizare rapidă de 13MP cu PDAF permite fotografierea într-o clipă, iar obiectivul Macro Vision aduce de 4x mai aproape subiectul, decât o poate face un obiectiv standard. În plus, moto e7 power surprinde selfieuri reușite cu ajutorul camerei secundare de 5 MP.

Cei 64GB3 permit stocarea fără efort a fotografiilor și videoclipurilor, iar pentru mai mult spațiu, se pot adăuga până la 1TB cu ajutorul unui card microSD.4

Motorola se dedică furnizării de caracteristici hardware și software care fac timpul petrecut cu telefonul mai intuitiv și mai plăcut. Cititorul de amprente amplasat discret în sigla Motorola de pe spatele telefonului, permite deblocarea acestuia cu o singură atingere. În plus, un buton dedicat Asistentului Google, de pe partea laterală a dispozitivului, ajută rapid la soluționarea unor nevoi și întrebări doar folosind vocea.5

Disponibilitate

Noul dispozitiv moto e7 power este acum disponibilă în România la prețul recomandat de 699,90 lei pe siteul și în magazinele Altex.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, logo-ul stilizat M, MOTO și familia de mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Asistentul Google este o marcă comercială a Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile sunt rezervate.

1. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

2. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.3. Stocarea disponibilă pentru utilizator este mai mică datorită multor factori, inclusiv sistemul de operare, software-ul și funcțiile care utilizează o parte din această capacitate; se poate schimba odată cu actualizările de software.

4. Suportă până la 1 TB card microSD, carduri microSD vândute separat. Este posibil ca un anumit conținut să fie cu restricții DRM și nu pot fi mutate pe card.

5. Nu toate limbile sunt acceptate. O listă a limbilor actuale acceptate de Asistentul Google poate fi găsită aici: assistant.google.com.