Motorola lanseaza in Romania noul smartphone moto g30
7/7514
calendar_month 23 Feb 2021, 09:32
La o săptămână după anunțarea dispozitivului în Europa, Motorola lansează în România moto g30. Noul smartphone din gama moto g oferă experiențe incredibile prin sistemul de camere de 64MP, performanțe îmbunătățite și o baterie pregătită pentru toate scenariile de utilizare.

moto g30 îmbină un sistem de camere imbatabil, cu o experiență de vizionare incredibilă și un spațiu de stocare generos, pentru un consum de conținut video sau foto de înaltă calitate. Noul dispozitiv vine echipat cu un sistem de camere quad cu rezoluție ultra-high de 64MP și o cameră frontală de 13MP. Sistemul de camere principal beneficiază de Tehnologia Quad Pixel care asigură fotografii clare și luminoase, modul Night Vision pentru fotografii cu o claritate uimitoare și culori mai precise, obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 118º, Macro Vision și senzor de adâncime pentru estomparea fundalului fotografiilor prin reglarea intensității. Mai mult, camera frontală de 13 MP capturează selfie-uri perfecte pentru Instagram, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Display-ul lui moto g30 de 6.5" Max Vision HD va da viață jocurilor, conținutului media și apelurilor video. Iar cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, utilizatorii vor putea urmări orice tip de conținut fără întreruperi. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 128 GB1, dispozitivul este pregătit să stocheze o mulțime de fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, iar pentru și mai mult spațiu se pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.2

Bateria de 5000 mAh oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare.3 În plus, încărcarea TurboPower™ 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare.4 Qualcomm® Snapdragon™ 662 crește performanța dispozitivului pentru editare fără efort, partajare rapidă și jocuri cu o grafică clară. Mai mult, cei 6 GB de memorie RAM, oferă utilizatorului posibilitatea de a trece rapid de la o aplicație la alta.

În plus, moto g30 are încorporată tehnologia NFC pentru plăți rapide, doar activând cardul și ținând telefonul lângă un POS. Mai mult decât o bună și rapidă modalitate de a plăti, tehnologia NFC permite și partajarea către alte dispozitive a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor din telefon.

Inovații software utile

My UX se bazează pe sistemul de operare Android de la Google și oferă setări personalizate. Pe lângă funcțiile deja cunoscute de utilizatorii Motorola, cum ar fi aprinderea rapidă a lanternei printr-un simplu gest sau pornirea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii, noua glisare permite împărțirea ecranului în două pentru realizarea mai multor activități simultan.

My UX nu împiedică o experiență Android curată; utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a lui Android 11 fără skinuri software ciudate sau aplicații duplicate. Conversațiile sunt gestionate mai bine în aplicațiile de mesagerie, controlul dispozitivelor conectate este îmbunătățit, iar confidențialitatea datelor este mai practică în această actualizare de la Google. Android 11 aduce, de asemenea, funcții de accesibilitate noi și îmbunătățite utilizatorilor Motorola.

Disponibilitate și prețuri

moto g30 este disponibil începând de azi în România, în magazinele și pe siteul Altex.ro la prețul recomandat de 999 lei.



Pentru mai multe informații vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respective. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

1. Stocarea disponibilă pentru utilizator este mai mică datorită software-ului preîncărcat, sistemului de operare și altor funcții care utilizează o parte din această capacitate; poate fi modificat fără notificare din cauza actualizărilor de software.

2. Suportă până la 512 GB card microSD, carduri microSD vândute separat. Este posibil ca un anumit conținut cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.

3. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și va depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

4. Bateria trebuie descărcată substanțial; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și va depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?