Motorola lanseaza g82 5G, cel mai nou moto g cu ecran OLED
8/8032
calendar_month 13 Mai 2022, 10:45
Motorola prezinta noul moto g82 5G, cea mai recenta completare a gamei moto g, care ofera experiente vizuale si audio impresionante, la viteze fulgeratoare. Dispozitivul este disponibil local începand de astazi, pe site-ul www.motorola.com/ro, iar din data de 16 mai va fi disponibil online si în magazinele partenerilor, Altex, eMAG si Flanco, la pretul recomandat de 1599 lei.

Noul moto g82 5G este echipat cu unul dintre cele mai performante ecrane încorporate pana acum în suita modelelor din gama moto g, cu un format de sunet multidimensional Dolby Atmos® si difuzoare stereo, un sistem de camere triplu pentru capturarea celor mai importante momente si o baterie care sa asigure o experienta de utilizare placuta si îndelungata.

Moto g82 5G le aduce utilizatorilor posibilitatea de a experimenta peste un miliard de nuante de culori realiste, cu ajutorul ecranului pOLED Full HD+ de 6,6". Acestia se pot bucura acum de contrastul infinit al negrului mai profund si al culorilor mai intense si pot redescoperi divertismentul preferat într-o noua lumina, datorita adancimii de culoare de 10 biti, care ofera de 64 de ori mai multe combinatii de culori, spre deosebire de afisajele de 8 biti. Setat pe modul Night Light, ecranul dispozitivului mentine ochii protejati si permite vizionarea clara a întregii actiuni a unui film sau a unui joc, cu o estompare redusa a miscarii.

În plus, vizionarea continutului este fluida datorita ratei de refresh ultra-rapide de 120 Hz a ecranului. Dispozitivul ofera experiente audio imersive si captivante, cu o calitate înalta a sunetului datorita formatului Dolby Atmos® care combina doua difuzoare stereo, ajutand utilizatorii sa descopere detalii unice ale melodiilor si filmelor preferate. Amplificatorul de putere smart aduce o clarite impresionanta a sunetului, chiar si la volum ridicat.

Distractia nu se opreste cu moto g82 5G. Acestavine echipat cu un acumulator de 5.000 mAh, astfel încat utilizatorii vor putea ramane conectati la divertismentul favorit fara întreruperi. În plus, utilizatorii se vor bucura de o încarcare rapida cu TurboPower™ de 30W.

Capteaza viata din orice unghi

Dispozitivul încorporeaza o camera principala de 50 MP cu tehnologie Quad Pixel, o camera 2 în 1 de 8 MP, care dispune de un obiectiv ultra wide si un senzor de adancime pentru a captura doua perspective diferite, dar si o camera Macro Vision de 2 MP pentru surprinderea celor mai mici detalii. În plus, camera selfie de 16 MP poate fi utilizata si în modul Dual Capture, permitand înregistrarea simultana, atat cu camerele din spatele dispozitivului, cat si cu cea selfie. Modul Night Vision ofera o claritate uimitoare fotografiilor realizate, iar stabilizarea optica a imaginii (OIS) ajuta la surprinderea cadrelor perfecte, chiar si în lumina scazuta.

Totul la viteze super-rapide 5G1

Echipat cu procesorul Snapdragon® 695, moto g82 5G asigura performante cu pana la 30 la suta2 mai eficiente fata de generatiile anterioare, pentru sesiuni de gaming si apeluri video fara întrerupere, streaming 5G fiabil si fotografii calitative.Software si securitate

Noul smartphone din gama moto g dispune de Android 12 pentru o experienta de utilizare sigura si lipsita de efort. Panoul de control al setarilor de confidentialitate ofera utilizatorilor o imagine clara si cuprinzatoare a aplicatiilor care acceseaza locatia dispozitivului, camera sau microfonul, facilitand gestionarea permisiunilor. Dispozitivul vine echipat, de asemenea, cu ThinkShield pentru mobil, pentru un grad avansat de protectie a datelor.

Platforma My UX ajuta la adaptarea experientei de utilizare a dispozitivului pentru fiecare utilizator în parte, prin personalizarea setarilor de divertisment, schimbarea culorilor si a fonturilor sau utilizarea gesturilor pentru a facilita interactiunile de zi cu zi.

88% dintre romani urmaresc continut foto-video de pe telefon

Conform unui studiu de piata realizat de Motorola Romania, alaturi de compania de cercetare Cult Market Research, 91% dintre romani sunt mult mai atenti la calitatea display-ului unui smartphone înainte de achizitie, considerand ecranul important în experinta de utilizare a telefonului. Astfel, 59% dintre respondentii studiului si-au exprimat dorinta de a cumpara un telefon cu ecran OLED în viitorul apropiat, pentru care sustin ca ar plati între 1000 RON si 2000 RON. De asemenea, 88% dintre respondenti urmaresc continut foto-video pe telefon si 53% dintre ei editeaza, utilizand smartphone-ul, continutul creat.

*Studiul de piata a fost realizat în perioada 14 martie 2022 – 15 martie 2022, pe un esantion de 502 respondenti, cu varste cuprinse între 18 si 45 de ani, cu o marja de eroare de ±4,38%.

Disponibilitate

Noul moto g82 5G este disponibil local începand de astazi, pe site-ul www.motorola.com/ro, iar din data de 16 mai va fi disponibil online si în magazinele partenerilor, eMag, Altex si Flanco, la pretul recomandat de 1599 lei.
Declinari legale
Anumite caracteristici, functionalitati si specificatii ale produsului pot depinde de retea si sunt supuse unor termeni, conditii si taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fara notificare prealabila. MOTOROLA, logo-ul M stilizat, MOTO si familia de marci MOTO sunt trademarks ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Android si Google Assistant sunt marci comerciale ale Google LLC. Dolby, Dolby Atmos si simbolul dublu-D sunt marci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Licensing Corporation. Fabricat sub licenta dolby Laboratories. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. si/sau al filialelor sale. Qualcomm si Snapdragon sunt marci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite si în alte tari. THINKSHIELD este o marca comerciala a Lenovo. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea comerciantilor respectivi. ©2022 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.