Motorola lanseaza g62 5G, cel mai nou model din gama moto g
8/8069
calendar_month 14 Iun 2022, 15:44
Motorola lansează cel mai nou model din gama moto g, g625G. Dotat cu ecran premium, sistem de camere impresionant și tehnologia Dolby Atmos® pentru experiențe sonore de top, noul smartphone din gama moto g este destinat utilizatorilor în căutare de specificații tehnice unice. G62 va fi disponibil în România începând cu data de 27 iunie, online și în magazinele partenerilor autorizați, la prețurile recomandate de 1.199 lei pentru varianta cu 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare și 1.099 lei pentru varianta cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.
Moto g62 5G oferă experiențe sonore și muzicale de înaltă calitate
Noul Moto G62 5G este prevăzut cu un ecran Full HD+ de 6,5 inci și este ideal pentru transportul ușor, datorită dimensiunii sale compacte. În plus, rata de refresh de 120 Hz permite derularea lină și clară a conținutului pentru a asigura o tranziție eficientă între aplicații, jocuri sau site-uri web.
De asemenea, difuzoarele stereo și sunetul Dolby Atmos® le permit utilizatorilor Motorola să se bucure de divertisment, filme și muzica preferată fără limite. Mai mult, sistemul de difuzoare folosește puterea basului și claritatea vocală pentru a oferi experiențe muzicale multidimensionale, cu mai multă profunzime a sunetului.
Moto g62 5G este dotat cu un sistem de camere impresionant, ce ajută utilizatorii să capteze fotografii mai clare și vibrante. Camera principală de 50 MP permite realizarea fotografiilor clare, la lumină scăzută, în timp ce obiectivul ultra-wide de 8 MP ajută la realizarea imaginilor pline de detalii, iar camera Macro Vision de 2 MP integrată captează portrete la o calitate profesională. Mai mult, noul moto g62 5G lepermite utilizatorilor să înregistreze două perspective diferite simultan, cu ajutorul funcției Dual Capture. Dispozitivul incorporează și o cameră selfie de 16MP, cu funcția Face Beauty Video integrată, pentru un finisaj impecabil.
Moto G62 5G vine echipat cu platforma mobilă Snapdragon® 480+ 5G, ce asigură performanțe rapide, fie că este vorba de descărcarea filmelor, vizionarea podcasturilor preferate, realizarea fotografiilor sau navigarea paginilor de social media. Dispozitivul este prevăzut, de asemenea, cu o baterie de 5.000 mAh, pentru a nu necesita reîncărcări pe tot parcursul zilei.
Ediția business moto g62 5G
Întreaga gamă de dispozitive Motorola este protejată de malware-uri sau threat-uri prin intermediul tehnologiei ThinkShield pentru mobil, dar moto g62 5G este, de asemenea, disponibil în variantă Business cu certificare Android Enterprise Recommended, ce oferă utilizatorilor B2B protecție sporită, cu actualizări suplimentare de software și securitate timp de 4 ani, plus certificări de top, precum FIPS 140-2. În plus, Motorola a încheiat un parteneriat cu Zimperium, unul dintre liderii globali în domeniul securității mobile, pentru a oferi Moto Threat Defense, un sistem bazat pe AI ce protejează utilizatorii împotriva amenințărilor, precum phishing-ul.
Platforma ThinkShield oferă o siguranță îmbunătățită datorită sistemelor de securitate integrate, ce protejează datele utilizatorilor Motorola împotriva malware-urilor, phishing-ului și a altor amenințări.
Software-uri inovatoare și securitate
Moto G62 5G este prevăzut cu cea mai recentă versiune de Android 12, garantând o experiență de utilizare personalizabilă, mai sigură și mai simplificată. De asemenea, dispozitivul este dotat cu tablou de bord performant, ce protejează siguranța utilizatorilor.
Motorola și-a luat angajamentul de a dezvolta modalități unice și intuitive pentru a le oferi utilizatorilor cele mai impresionante experiențe. Funcția My UX le permite utilizatorilor Motorola să își personalizeze smartphone-ul după bunul plac, prin simpla mișcare a telefonului.
Moto Gametime, oferă experiențe imersive captivante, fără întreruperi, cu ajutorul aplicațiilor ce îmbunătățesc calitatea sesiunilor de gaming si personalizează experiența de ascultare cu Dolby Atmos®.
Disponibilitate
Modelul moto g625G este disponibil începând cu 27 iunie, online și la partenerii autorizați, la prețurile recomandate de 1.199 lei în varianta cu 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare și 1.099 lei în varianta cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.
Noul moto g62 5G este disponibil în culorile Midnight Gray și Frosted Blue.Declinări legale
Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.
Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?