Motorola lanseaza doua noi dispozitive din familia moto g - moto g30 si moto g10
7/7505
calendar_month 16 Feb 2021, 13:21Lumea se schimbă constant, însă Motorola se adaptează rapid și continuă în acest an să împingă limitele industriei prin transformarea tehnologiei. Astăzi, Motorola prezintă două noi smartphone-uri din îndrăgita gamă moto g - moto g30și moto g10.Noile dispozitive continuă misiunea companiei de a aduce valoare excepțională și caracteristici premium, la un preț corect. În același timp, dispozitivele oferă experiențe incredibile, prin sistemul de camere remarcabil, performanțe îmbunătățite și o baterie cu o lungă durată de viață, acum la îndemâna tuturor.

Mai multă strălucire cu un sistem de camere quad - moto g30

Noul moto g30combină trei elemente cheie: un sistem de camere imbatabil și o experiență de vizionare incredibilă, cu un spațiu de stocare mai mare. Sistemul de camere quad, cu rezoluție ultra-high de 64 MP oferă imagini mai clare și mai luminoase, pentru a duce conținutul foto la următorul nivel. Tehnologia Quad Pixel asigură fotografii clare și luminoase datorită sensibilității la lumină de 4 ori mai mare, iar prin activarea modului Night Vision, fotografiile vor avea o claritate uimitoare și culori mai precise. Cu ajutorul unui obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 118º, se pot surprinde în cadru de 4 ori mai multe, comparativ cu un obiect standard de 78º pentru ca pozele să redea cât mai clar realitatea. Camera Macro Vision aduce cadrul de 4 ori mai aproape de subiect, astfel încât se pot surprinde detaliile incredibile, care de altfel, nu pot fi surprinse cu un obiectiv standard. Prin senzorul de adâncime, va fi estompat fundalul fotografiilor prin reglarea intensității pentru portrete incredibile. Camera frontală de 13MP a lui moto g30 permite surprinderea unor selfieuri demne de Instagram, atât în lumina zilei, cât și noaptea.

Display-ul dispozitivului de 6.5
" Max Vision HD+ dă viață jocurilor, conținutului media și apelurilor video. Cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, regăsită de obicei pe telefoanele flagship, se pot observa mai puține întârzieri pentru o experiență de vizionare complet captivantă, fără întreruperi. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 128 GB1, moto g30 este pregătit să stocheze o mulțime de fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, iar pentru și mai mult spațiu se mai pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.2

Moto g 30 reușește să țină pasul cu un stil de viață dinamic și elimină grijile cu privire la durata bateriei. Bateria de 5000 mAh oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare.3În plus, încărcarea TurboPower™ 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare.4

Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 662 crește performanța dispozitivului, astfel încât editarea, partajarea conținutului, jocurile și videoclipurile au o grafică clară și culori vii. În plus, cei 6 GB de memorie RAM, oferă utilizatorului posibilitatea de a trece rapid de la o aplicație la alta.Moto g10 sinonim pentru explorare

Noul moto g10 oferă un sistem de camere quad de 48MP
5, cu care se pot realiza cu ușurință fotografii mai clare la lumină scăzută chiar și pe timp de noapte, portrete frumoase și prim-planuri incredibil de detaliate. Noul dispozitiv vine echipat cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision pentru fotografii mereu reușite, iar pentru un conținut care să iasă în evidență, asemeni lui moto g30, deține un obiectiv cu unghi foarte larg, cameră Macro Vision și un senzor de adâncime.

Datorită bateriei de 5000 mAh, încărcarea lui moto g10 se face o dată la două zile.
3Acest lucru se traduce prin ore de streaming, de muzică și video sau ore de navigare pe siteuri web. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 64GB1, moto g10 stochează tot conținutul necesar, iar pentru mai mult spațiu de stocare, se mai pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD. 2

Experiențele de zi cu zi, cum ar fi fotografierea sau utilizarea Asistentului Google, sunt mai rapide când sunt alimentate de AI-ul din spatele platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 460. Datorită celor 4GB RAM de ultimă generație, dispozitivul oferă performanțe sporite care redau grafica mai rapid, fără a diminua din durata de viață a bateriei.

Display-ul de 6,5" Max Vision HD+ oferă o experiență de divertisment incredibilă. Are un raport de aspect de 20:9 și un raport ecran-corp de 85% pentru o vizualizare imersivă și o navigare rapidă.

Inovații software utile

My UXoferă o suită cuprinzătoare de instrumente care se bazează pe sistemul de operare Android de la Google, și care permite utilizatorilor să ducă muzica, videoclipurile și jocurile la nivelul următor, cu setări personalizate. Pe lângă funcțiile deja cunoscute de utilizatorii Motorola, cum ar fi aprinderea lanternei rapid, cu un simplu gest sau pornirea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii, noua glisare permite împărțirea ecranului în două pentru mai multe activități simultan.

My UX
nu împiedică o experiență Android curată, utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a lui Android 11 fără skinuri software ciudate sau aplicații duplicate. Are o putere mai bună de gestionare a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie, un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această actualizare de la Google. Android 11 aduce, de asemenea, funcții de accesibilitate noi și îmbunătățite utilizatorilor Motorola.

Disponibilitate și prețuri

moto g10 și moto g30 sunt disponibile începând de azi în anumite țări din Europa.
Pentru mai multe informații
vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagramși YouTube.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respective. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

1.Stocarea disponibilă pentru utilizator este mai mică datorită software-ului preîncărcat, sistemului de operare și altor funcții care utilizează o parte din această capacitate; poate fi modificat fără notificare din cauza actualizărilor de software.

2.Suportă până la 512 GB card microSD, carduri microSD vândute separat. Este posibil ca un anumit conținut cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.

3.Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și va depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

4.Bateria trebuie descărcată substanțial; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și va depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

5.Senzorul de 48MP combină 4 pixeli în unul singur, pentru o rezoluție foto eficientă de 12MP.