Motorola anunta moto e30 si moto e40, noile dispozitive care completeaza seria de telefoane entry level
7/7754
calendar_month 08 Oct 2021, 09:47
Motorola îsi completeaza familia de telefoane de buget cu noile dispozitive moto e30 si moto e40, create pentru a-i ajuta pe utilizatori sa-si exprime creativitatea datorita sistemelor avansate ale camerei foto. Dispozitivul moto e40 este disponibil în Romania pe site-urile Altex si eMAG, urmand ca moto e30 sa fie disponibil în Romania începand cu 18 octombrie. Pretul recomandat pentru moto e40 este de 699 lei, respectiv 599 lei pentru moto e30.

Ambele sunt echipate cu un sistem de camere triple de 48MP, cu tehnologie Quad Pixel si beneficiaza de afisaj 1 6.5 ”Max Vision HD+, cu o rata de refresh a ecranului de 90Hz si o autonomie puternica a bateriei de 5000 mAh, care asigura independenta utilizatorului pentru a putea realiza toate activitatile de zi cu zi.

Cu moto e30 si moto e40, utilizatorii se pot bucura de o experienta foto fluida. Sistemele de camere sunt special concepute pentru ca fotografiile sa fie realizate în orice moment, în orice tip de lumina si din orice unghi. Senzorul de 48MP cu tehnologie Quad Pixel ofera o sensibilitate redusa la lumina de 4 ori mai eficienta pentru fotografii mai clare si mai vibrante, în orice conditii de lumina.1 Senzorul de adancime functioneaza, împreuna cu camera principala pentru a estompa fundalul, astfel încat se vor realiza portrete cu aspect profesional. Camera dedicata Macro Vision permite o apropiere de 4 ori mai mare fata de subiect, astfel încat toate detaliile minuscule sa poata fi redate cu usurinta.

Întarzierile ecranului sunt acum eliminate cu o rata de refresh de 90 Hz. Astfel, moto e30 si moto e40 pun la dispozitia utilizatorului o experienta de vizionare mai fluida, indiferent daca acesta vizioneaza emisiunea preferata sau daca se afla într-un apel video cu prietenii. Afisajul de 6,5 "Max Vision HD + ofera vizualizare maxima, datorita unui raport de aspect 20: 9.

Bateria de 5000mAh asigura autonomie pentru peste 40 de ore, astfel ca utilizatorii nu vor întampina probleme atunci cand aleg sa beneficieze de toate caracteristicile telefonului, fie ca vorbim despre activitati de divertisment, jocuri, navigat pe retelele sociale sau sarcini de serviciu.

Telefoanele sunt echipate cu un procesor octa-core personalizat, ceea ce asigura performanta, indiferent de comenzile pe care i le dam telefonului. În plus, în comparatie cu moto e20, moto e40 aduce performante grafice cu 38% mai puternice. Iar multitasking-ul este posibil mai mult ca oricand, gratie celor 2 GB de memorie RAM de pe moto e30 sau celor 4 GB de memorie RAM pe moto e40.

Noile dispozitive sunt acum la îndemana utilizatorului, care beneficiaza si de un cititor de amprente, amplasat discret în sigla „batwing” de pe spatele moto e30 si moto e40. Doar cu o singura atingere, telefonul se deschide si se deblocheaza instantaneu. În plus, moto e40 este echipat cu recunoastere faciala, iar un buton dedicat Asistentului Google este inclus pe partea laterala a dispozitivelor pentru a activa controlul vocal si pentru a obtine toate raspunsurile pe care utilizatorul le solicita.

moto e30 dispune de Android 11 (editia Go), cu capacitati de utilizare si accesibilitate îmbunatatite. moto e30 este prezent în doua culori: Mineral Gray si Blue Digital. În schimb, noul moto e40, prevazut tot cu Android 11, însa este disponibil pe doua culori: Carbon Grey si Pink Clay. Ambele dispozitive au un finisaj metalic texturat, care este rezistent la amprente, pentru ca aspectul sa fie întotdeauna curat.Pentru mai multe informatii despre produse si întrega lista de specificatii, vizitati site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram si YouTube.

Pret si disponibilitate

Noul moto e40 este disponibil la Altex si la eMAG la pretul recomandat de 699, 99 lei, urmand ca moto e30 sa fie disponibil începand cu data de 18 octombrie, la pretul recomandat de 599,99 lei.

Declinari legale

Anumite caracteristici, functionalitate si specificatii ale produsului pot depinde de retea si pot face obiectul unor termeni, conditii si taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fara notificare prealabila. MOTOROLA, sigla M stilizata, MOTO si familia de marci MOTO sunt marci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google si Android sunt marci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

1 Senzorul de 48MP combina 4 pixeli în 1, pentru o rezolutie foto eficienta de 12MP.

2 Toate revendicarile privind durata de viata a bateriei sunt aproximative si se bazeaza pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixta (care include atat timpul de utilizare, cat si timpul de asteptare) în conditii optime de retea. Performanta reala a bateriei va varia si depinde de multi factori, inclusiv puterea semnalului, setarile retelei si dispozitivului, temperatura, starea bateriei si tiparele de utilizare.

3 Nu toate limbile sunt acceptate. O lista a limbilor actuale acceptate de Google Assistant poate fi gasita aici: assistant.google.com.

4 Variaza în functie de piata. Consultati operatorul sau distribuitorul pentru disponibilitate.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?