Motorola anunta cel mai nou dispozitiv din gama moto g: noul moto g22
7/7965
calendar_month 03 Mar 2022, 16:35
Motorola lanseaza cel mai nou smartphone din familia moto g, noul g22, un dispozitiv cu un design elegant si specificatii de top. Moto g22 este echipat cu un sistem de camere Quad de 50MP, 1 ecran Max Vision de 6,5 inci, cu rata de refresh a imaginii de 90 Hz si o baterie de 5.000 mAh care ajuta utilizatorii sa se bucure de experiente impresionante pentru intervale de timp îndelungate.
Cu noul moto g22, utilizatorii pot face fotografii mai clare si mai vibrante, cu o sensibilitate de patru ori mai buna în conditii de lumina redusa datorita senzorului de 50MP, cu tehnologie Quad Pixel1 cu care este dotata camera principala. Mai mult, obiectivul ultra-wide de 118º surprinde de patru ori mai multe detalii într-un singur cadru, iar utilizatorilor le va fi mai usor ca niciodata sa realizeze imagini impresionante, fie ca este vorba despre peisaje urbane, fotografii de familie sau de momentele speciale cu prietenii.
Moto g22 este prevazut cu un senzor de adancime care le permite utilizatorilor sa transforme fotografiile de zi cu zi în portrete cu aspect profesional. În plus, camera Macro Vision ofera un cadru de 2,5 ori mai cuprinzator decat un obiectiv standard, realizand prim-planuri extreme cu usurinta. De asemenea, camera frontala de 16MP le permite utilizatorilor sa prinda mai multe elemente într-un singur cadru, chiar si în fotografiile de tip selfie.
Noul dispozitiv moto g transforma experienta gaming-ului într-una de neuitat, datorita ratei de refresh a imaginii de 90 Hz, ce ofera performante impresionante. De asemenea, utilizatorii pot urmari show-urile si serialele preferate pe un smartphone cu ecran Max Vision ultra-wide de 6,5 inci.
Cu moto g22, utilizatorii îsi pot gestiona activitatile de zi cu zi de pe un smartphone rezistent la apa, cu design subtire si elegant si finisaj premium din polimer acrilat durabil.
Moto g22 vine cu o baterie de 5000 mAh, astfel încat utilizatorii vor dispune de mai mult timp pentru activitatile lor favorite. Noul smartphone functioneaza cu Android 12 pentru performante sigure, fara skin-uri complicate sau aplicatii duplicate. În plus, functia My UX permite activarea lanternei si realizarea fotografiilor prin simpla miscare a telefonului.
Disponibilitate si preturi
Moto g22 va fi disponibil în Europa, în trei culori: Cosmic Black, Iceberg Blue si Pearl White începand cu luna aprilie, la pretul recomandat de 169.99 euro.

Declinari legale

Anumite caracteristici, functionalitate si specificatii ale produsului pot depinde de retea si sunt supuse unor termeni, conditii si taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fara notificare prealabila. MOTOROLA, sigla M stilizata, MOTO si familia de marci MOTO sunt marci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google si Android sunt marci comerciale ale Google LLC.
Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea comerciantilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo si Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deserveste clientii din 180 de piete din întreaga lume. Concentrati pe o viziune îndrazneata de a oferi o tehnologie mai inteligenta pentru toti, dezvoltam tehnologii în schimbare mondiala care alimenteaza (prin dispozitive si infrastructura) si împuternicesc (prin solutii, servicii si software) milioane de clienti în fiecare zi si împreuna creeaza un sistem mai inclusiv, mai de încredere si o societate digitala durabila pentru toata lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filiala detinuta în totalitate de Lenovo si este responsabila pentru proiectarea si fabricarea tuturor telefoanelor si solutiilor mobile marca Motorola si Motorola. Pentru a afla mai multe, accesati https://www.lenovo.com si cititi despre cele mai recente stiri prin intermediul StoryHub si Motorola Global Blog1. Senzorul de 50MP combina 4 pixeli in 1, pentru o rezolutie foto eficienta de 12.5MP.
2. Comparativ cu aria masurata a unei camere standard de 78° (FOV) în acelasi raport de aspect.
3. Designul rezistent la apa creeaza o bariera pentru a ajuta la protejarea împotriva expunerii moderate la apa, cum ar fi scurgeri accidentale, stropi sau ploaie usoara. Nu este proiectat pentru a fi scufundat în apa sau expus la apa sub presiune sau la alte lichide; se poate diminua în timp. Nu este rezistent la apa.
4. Toate afirmatiile privind durata de viata a bateriei sunt aproximative si se bazeaza pe testari medii si profile de utilizare mixte (care includ atat timpul de utilizare, cat si timpul de stand-by) în conditii optime de retea. Performanta reala a bateriei va varia si depinde de multi factori, inclusiv puterea semnalului, setarile retelei si dispozitivului, temperatura, starea bateriei si modelele de utilizare.
5. Variaza în functie de piata. Consultati operatorul de telefonie sau distribuitorul pentru disponibilitate.