hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Motorola aduce in Romania moto edge 30 PRO, primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Motorola aduce in Romania moto edge 30 PRO, primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

calendar_month 24 Feb 2022, 18:06
Primii cumpărători ai dispozitivului vor beneficia de 3 ani de protectie împotriva deteriorării accidentale a produsului

Motorola anuntă la nivel european și local lansarea primului telefon cu procesor Snapdragon® 8 Gen 1, noul moto edge30 PRO, parte din gama moto edge. Smartphone-ul dispune de un sistem de camere avansat și de un ecran impresionant ce ajută la redarea imaginilor vibrante și luminoase. Noul dispozitiv este disponibil în România începând de mâine, 25 februarie, online și în magazinele partenere, iar utilizatorii care îl vor comanda până pe 8 martie, vor beneficia și de serviciul Moto Care timp de 3 ani, serviciu ce include și protectie împotriva deteriorării accidentale a produsului.
Performante superioare
Noul moto edge 30 PRO este dotat cu procesorul Snapdragon® 8 Gen 1, cel mai avansat procesor pentru mobil de la Qualcomm® Technologies®, care alimentează tehnologiile de ultimă oră 5G, AI, gaming, cameră foto, Wi-Fi și Bluetooth®.
Utilizatorii se pot bucura de suita completă de functionalităti Snapdragon® Elite Gaming™, printre care se numără optimizarea inteligentă a comenzilor și redarea imaginilor luminoase și vibrante pentru o grafică ultra realistă. Comparativ cu modelele din generatia anterioară, moto edge 30 PRO este cu 30% mai puternic și cu 25% mai eficient datorită unitătii de procesare grafică (GPU) Adreno™ Qualcomm®.
Dotat cu sistemul Snapdragon® X65 Modem RF, noul dispozitiv din familia edge atinge viteze de transfer de date de tip Gigabit, atât în retelele de telefonie mobila prin 5G, cât și în retelele Wi-Fi prin intermediul Wi-Fi 6E⁴ (6GHz). Îmbunătătirile retelei 5G, alături de capacitătile impresionante ale smartphone-ului moto edge 30 PRO asigură o solutie completă pentru toti utilizatorii.
Noul dispozitiv oferă performante de până la patru ori mai rapide în gestionarea aplicatiilor, datorită Inteligentei Artificiale (AI) ce ajută la îmbunătătirea calitătii fotografiilor, experientei jocurilor video și conexiunii smartphone-ului. De asemenea, moto edge 30 PRO optimizează și eficientizează durata de viată a bateriei cu o nouă functie de gestionare a dispozitivului la putere redusă.
Pentru o durată de viată mai mare a bateriei, noul dispozitiv edge 30 PRO vine cu un acumulator de 4800mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectati la viteze 5G mai mult timp. În plus, utilizatorii se pot aștepta la cea mai rapidă încărcare a dispozitivelor de până acum, datorită functiei TurboPower™ cu o capacitate de până la 68W ce permite o încărcare de peste 50% a bateriei, în doar 15 minute¹ și care este compatibilă și cu tehnologia wireless TurboPower™ de 15W. Pentru un plus de confort, noul membru al familiei edge poate fi alimentat de la alte dispozitive prin intermediul capacitătii de încărcare wireless.
Cameră de înaltă rezolutie pentru o experientă uimitoare
De la îmbunătătiri ale hardware-ului de focalizare și stabilizare al camerei principale, până la reducerea semnificativă a zgomotului și îmbunătătirile functiei de filmare pe timp de noapte aduse camerei frontale, noul edge 30 PRO este prevăzut cu un sistem de operare foto complet pentru realizarea fotografiilor și videoclipurilor de înaltă calitate.
Sistemul de camere de 50 MP oferă fotografii ultra-wide și prim-planuri de efect. Utilizatorii pot surprinde imagini de până la 32 de ori mai clare, folosind focalizarea instantanee a pixelilor. În plus, smartphone-ul obtine performante mai rapide și precise în orice lumină și stabilizează captarea imaginilor cu ajutorul noii tehnologii OIS îmbunătătite, astfel încât fotografiile vor fi întotdeauna clare.
Edge 30 PRO vine în ajutorul creatorilor de continut video cu tehnologia dinamică HDR10+ ce redă o gamă variată de culori luminoase și vibrante. Ecranul dispozitivului are, de asemenea, o rezolutie 8K ce asigură o calitate a imaginii de peste 26 de milioane de pixeli, cea mai mare rezolutie video disponibilă pe un smartphone în 2022 .
Datorită tehnologiilor inovatoare incluse în noul edge 30 PRO, smartphone-ul depășește provocările camerelor ultra-wide și obtine performante de top, chiar și în spatii întunecate. Senzorul ultra-wide integrat în camera de 50 MP amplifică luminozitatea și claritatea în lumină scăzută, realizând imagini de înaltă rezolutie. În plus, functia Macro Vision pentru prim-planuri realiste aduce utilizatorii de patru ori mai aproape de subiect decât un obiectiv standard. De asemenea, dispozitivul dispune și de o cameră frontală de 60 MP ce integrează tehnologia Quad-Pixel ce ajută la surprinderea selfie-urilor de înaltă rezolutie.
Ecran ultra-receptiv și calitate superioară a sunetului
Noul dispozitiv edge aduce filmele la viată cu peste un miliard de culori realiste, redate pe un ecran OLED Max Vision de 6,7 inci. Motorola oferă imagini la rezolutie Full HD ce optimizează atât experienta de vizionare, cât și autonomia bateriei. Mai mult, rata de reîmprospătare a imaginilor incredibil de rapidă, de 144 Hz, permite redarea serialelor, a video-urilor și a stream-urilor pentru divertisment fără decalaje.
Pentru a amplifica această experientă cinematografică, edge 30 PRO integrează sistemul audio Dolby Atmos® și două difuzoare stereo mari, pentru experiente muzicale imersive și distractive, indiferent dacă sunetul este redat prin căști sau difuzoare. În plus, tehnologia Snapdragon® Sound™ asigură o calitate audio wireless superioară, pentru apeluri clare și experiente muzicale de neuitat, toate prin intermediul solutiei Bluetooth® 5.2.
Software-uri inovatoare
Noul Motorola edge 30 PRO poate depăși orice provocare, iar solutia Ready For amplifică toate capacitătile smartphone-ului, permitând noi scenarii de utilizare a acestuia. Ready For a fost gândit pentru lumea hibridă de astăzi, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o experientă imersivă pe un ecran mare, indiferent dacă este vorba de jocuri sau apeluri video. Ready for PC este acum compatibil și cu Windows 10 și Windows 11, ceea ce simplifică procesul de conectare și permite accesul la două sisteme de operare pe un singur ecran. În plus, Ready For facilitează transferul fișierelor între dispozitivele conectate și multitasking-ul, pentru o eficientă sporită.
Disponibilitate și preturi
Noul Motorola edge 30PRO 12/256 GB, aduce în premieră pentru România cel mai rapid procesor Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1 și este disponibil începând de mâine, 25 februarie, în culoarea Cosmos Blue, la un pret recomandat de 3999 lei, în magazinele Altex, eMag si Flanco, precum și în reteaua de telefonie mobilă Digi.
Clientii ce achizitionează moto edge 30 PRO până pe 8 martie vor beneficia automat și de serviciul de garantie Moto Care 3 ani, inclusiv protectie împotriva accidentelor. Serviciul oferă, pe lângă garantia de 3 ani, și doua remedieri ale produsului împotriva deteriorărilor accidentale (inclusiv a ecranului).
Mai multe detalii despre serviciul Moto Care se regăsesc aici: https://www.motorola.com/ro/motocareDeclinări legale

Anumite caracteristici, functionalitate și specificatii ale produsului pot depinde de retea și sunt supuse unor termeni, conditii și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.
Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comerciantilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

¹Bateria trebuie epuizată ; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viată a bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare), în conditii optime de retea. Performanta reală a bateriei va varia și depinde de multi factori, inclusiv puterea semnalului, setările dispozitivului, temperatura, starea bateriei și felurile de utilizare.
²Este necesar un plan de servicii 5G și o acoperire a retelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitiv care nu este compatibil cu toate retelele 5G. Contactati furnizorul de servicii pentru detalii. Vitezele de descărcare se bazează pe conexiunea de retea 5G sub-6GHz, oferind viteze de descărcare de 90-130 Mbps utilizatorului mediu. Wi-Fi 6 necesită un router și un plan compatibil Wi-Fi 6 achizitionat separat, care poate varia în functie de locatie.
³ Bazat pe conectarea retelei 5G sub-6GHz, oferind viteze de descărcare de 90 - 130 Mbps utilizatorului mediu. Este necesar un plan de servicii 5G și o acoperire a retelei 5G; disponibil numai în anumite zone. Consultati operatorul de telefonie pentru detalii. Wi-Fi 6 necesită un router compatibil Wi-Fi 6 achizitionat separat și un plan care variază în functie de locatie.
⁴Disponibil numai în anumite tări din cauza limitărilor de reglementare; a se vedea furnizorul de servicii pentru disponibilitate; necesită router și plan compatibil Wi-Fi 6e achizitionat separat, care pot varia în functie de locatie.
⁵ Conexiunea wireless Ready For este compatibilă cu televizoare care suportă functia Android (Miracast) de oglindire a ecranului. Conexiunea Ready For suportă televizoare sau monitoare care au port-uri HDMI sau port-uri video-in USB-C; Este necesar un cablu USB-C sau un adaptor USB-C-to-HDMI. 

Sondaj

Ce placa video aveti?