Motorola adauga un nou smartphone in familia de produse moto e. Noul moto e20 duce experienta divertismentului la un alt nivel
7/7728
calendar_month 16 Sep 2021, 09:37


Motorola si-a luat angajamentul de a oferi prin telefoanele lansate o gama completa de caracteristici pentru consumatori, la un pret accesibil, iar moto e20 nu face exceptie. moto e20 ofera celor in cautare de calitate, la un pret mic, o experienta de divertisment imbunatatita cu un ecran mare, procesor octa-core receptiv si un sistem fiabil cu camera duala AI, specificatii potrivite pentru toate buzunarele.Filmele si chat-urile video sunt mult mai captivante pe un ecran ultra-wide. Ecranul Max Vision HD + de 6.5" de pe moto e20 ofera un continut mai clar, cu detalii mai vii. Are un raport de aspect 20:9, astfel incât utilizatorul sa poata derula mai putin, dar sa vada mai multe. Dimensiunea telefonului este potrivita in raport cu greutatea telefonului pentru ca utilizatorului sa-i poata fi usor sa utilizeze telefonul cu o singura mâna.moto e20 dispune de toate dotarile necesare unei experiente de divertisment excelente, dublate de performanta dispozitivului. Astfel, telefonul raspunde instantaneu la fiecare comanda. Mai mult, glisarile cu un procesor octa-core receptiv permit comutarea fara efort intre mai multe aplicatii deschise.Utilizatorii pot spune, de acum, la revedere fotografiilor neclare si bun venit capturilor excelente surprinse cu o camera cu focalizare rapida de 13MP. De asemenea, acum pot fi realizate portrete cu aspect profesional, cu ajutorul camerei cu adâncime de 2MP, care functioneaza impreuna cu cea principala pentru a estompa automat fundalul. in plus, functiile de inteligenta artificiala faciliteaza obtinerea fotografiei perfecte.

Avertismentele privind bateria descarcata nu vor exista pe noului moto e20. Cu o baterie de lunga durata de 4000 mAh, utilizatorii au la dispozitie 40 de ore pentru jocurile preferate, dar si pentru task-urile de zi cu zi – 40 de ore in care utilizatorii nu isi vor face griji in privinta bateriei.1

Comenzile speciale se pot realiza, cu usurinta, folosind amprentele. Un cititor de amprente este amplasat discret in sigla „batwing” de pe spatele telefonului, astfel incât cu o singura atingere se deschide si se deblocheaza telefonul instantaneu. Asistentul Google se afla pe partea laterala a telefonului si are rolul de a activa controlul vocal pentru a obtine toate raspunsurile de care utilizatorii au nevoie. 2 Moto e20 beneficiaza de editia Android 11 Go si de o imbunatatire a utilizarii si accesibilitatii.Preturi si disponibilitatemoto e20 va fi disponibil in anumite tari din Euorpa la pretul recomandat de €99.99 , in 2 culori: graphite gray si coastal blue.Pentru mai multe informatii despre produse si intrega lista de specificatii, vizitati site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram si YouTube.

1 Toate revendicarile privind durata de viata a bateriei sunt aproximative si se bazeaza pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixta (care include atât timpul de utilizare, cât si timpul de asteptare) in conditii optime de retea. Performanta reala a bateriei va varia si depinde de multi factori, inclusiv puterea semnalului, setarile retelei si dispozitivului, temperatura, starea bateriei si tiparele de utilizare.2 Nu toate limbile sunt disponibile. O lista a limbilor actuale acceptate de Google Assistant poate fi gasita aici: assistant.google.com.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?