Motorola a anuntat noua generatie de telefoane din familia Edge
3/36506
calendar_month 19 Apr 2024, 17:50


Design remarcabil si cea mai impresionanta camera a sa, alimentata de moto AI

Marcand o noua era pentru dispozitivele sale premium, Motorola a anuntat noua gama de telefoane din familia Edge: Motorola Edge 50 Ultra, Motorola Edge 50 Pro si Motorola Edge 50 Fusion.

Aceste dispozitive aduc o combinatie mai inteligenta de componente ideale, oferind un design superior, impreuna cu un sistem avansat de camera care este plin de imbunatatiri bazate pe inteligenta artificiala.

Motorola Edge 50 Ultra este echipat cu platforma mobila Snapdragon ® 8s Gen 3, care alimenteaza toate functiile cheie ale telefonului. 

Motorola Edge 50 Pro este alimentat de platforma mobila Snapdragon ® 7 Gen 3, oferind un joc fluid, rate de cadre rapide, videoclipuri de inalta rezolutie, transferuri de fisiere extrem de rapide si multe altele. De asemenea, vine cu pana la 12 GB RAM 6 si pana la 512 GB spatiu de stocare pentru multitasking fara efort si spatiu amplu. Motorola edge 50 pro este, de asemenea, dotat cu incarcare TurboPower™ de 125 W pentru realimentare rapida si incarcare fara fir TurboPower™ de 50 W 10 pentru confort fara probleme . 

Motorola Edge 50 Fusion ofera functii premium unei game mai largi de consumatori. Cu protectie subacvatica IP68 3 si Corning Gorilla Glass 5 , acest smartphone este rezistent la praf, apa si picaturi accidentale. De la pasionatii de fotografie sau de la cineva care iubeste sa surprinda amintiri, sistemul de camera al motorola edge 50 fusion asigura ca fiecare fotografie este o capodopera. Dispunand de o camera principala de 50 MP cu senzorul LYT-700C de la LYTIA, acest dispozitiv asigura o captura de mare viteza cu zgomot minim in medii cu lumina scazuta.

Preturi si disponibilitate

Motorola Edge 50 Fusion va fi disponibil din luna mai, iar varianta cu 12GB RAM si 512GB de stocare va avea un pret recomandat de 1799 lei.

Modelul Edge 50 Ultra, varianta cu 16GB RAM si 1TB de stocare, va fi disponibil de la inceputul lunii iunie, la un pret recomandat de 3999 lei.

Motorola Edge 50 Pro este disponibil chiar acum la partenerii Motorola din Romania, varianta cu 12GB de memorie RAM si stocare de 512GB avand un pret recomandat de 2999 lei.