moto g60s - noul telefon Motorola cu o baterie care se incarca mai repede ca oricand
7/7678
calendar_month 18 Aug 2021, 13:45
Motorola lansează dispozitivul moto g60s, cel mai nou telefon din familia moto g, conceput pentru cei care sunt mereu în mișcare. moto g60s este telefonul ideal pentru creatorii de conținut, dar și pentru cei care își doresc o baterie cu o autonomie mare, cu încarcare super rapidă sau un ecran cu performanță îmbunătățită. Mai mult decât atât, telefonul beneficiază de un sistem incredibil de camere quad.

Noul moto g60s este echipat cu o baterie puternică de 5000 mAh ce dispune de o încărcare TurboPower™ 50W, cea mai rapidă funcție de încărcare ce se găsește pe un telefon Motorola. Acesta oferă utilizatorilor 12 ore de funcționare cu doar 12 minute¹ de încărcare.

Telefonul beneficiază de un ecran de 6.8" Max Vision FHD+, ce oferă o gamă cromatică cu 10% mai amplă² pentru culori mai vii și mai realiste, dar și pentru o luminozitate și un contrast remarcabil. De asemenea, moto g60s are capacitatea de a oferi o luminozitate cu 25% mai mare la lumina soarelui și are o rată de refresh de 120 Hz, de aproape două ori mai rapidă decât în cazul smartphone-urilor obișnuite. Utilizatorii se pot bucura acum de un ecran mai mare, mai lat, dar și de o experiența imersivă, ținând cont de faptul că nu vor mai întâmpina întârzieri atunci când navighează pe paginile web, când urmăresc videoclipuri pe YouTube, Instagram sau Tik Tok sau când aleg să testeze jocuri video pe telefon.

moto g60s este echipat cu procesorul ultra-rapid MediaTek Helio G95 care are o viteză cu până la 8% mai mare față de generația anterioară³ și permite o performanță ultra-sensibilă atunci când sunt redate pe telefon filme, conversații sau alt tip de conținut. De asemenea, utilizatorii vor resimți o amplificare a performanței generată de cei 4/6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Noul moto g60s integrează patru camere. Senzorul principal de rezoluție ultra-înaltă de 64 MP captează rapid instantanee cu detalii impresionante, fiind susținut de tehnologia Quad Pixel care permite de 4x mai multă lumină pentru cadrele cu lumină redusă. Modul Night Vision aduce o claritate uluitoare și culori mai intense chiar și atunci când este luminozitatea redusă. Lentilele cu unghi ultra-wide 118º cuprind de 4x mai multe elemente într-un cadru, iar lentilele Macro Vision aduc subiectul mai aproape, astfel încât să poată fi redate și cele mai mici detalii.

Pentru a intensifica experiența de creare a conținutului, moto g60s integrează și modul dual capture, care permite utilizatorilor să înregistreze conținut video sau să facă poze cu ajutorul camerelor principale și a celei de selfie în același timp. Modul Dual Capture permite captarea imaginilor în ecran divizat, pentru a nu pierde nicio reacție. Cu o capacitate de stocare integrată de 128 GB4, moto g60s pune la dispoziție un spațiu uriaș pentru toate fotografiile pe care utilizatorul le face, dar și pentru filme, muzică, aplicații și jocuri. De asemenea, poate fi adăugat până la 1 TB cu ajutorul unui card microSD5.

Noul moto g se evidențiază prin culorile sale unice precum Ink Blue și Iced Mint și designul curbat elegant, dispozitivul având un aspect la fel de plăcut precum senzația pe care o oferă la atingere. Design-ul hidrofug6 menține telefonul mai bine protejat atât la exterior, cât și la interior.Inovații software utile

Cu moto g60s Google Assistant7 este mai ușor de accesat, având un buton dedicat în lateralul telefonului pentru a permite controlul vocal.

În loc să reproducă lucrurile impresionante pe care le realizează Google cu Android, Motorola a ales să valorifice această experiență cu o suită cuprinzătoare de instrumente în aplicația Moto denumită My UX. Cu aceasta, utilizatorii își pot personaliza setările pentru a duce muzica, videoclipurile, jocurile și temele dispozitivului la următorul nivel. Și pentru că My UX nu stă în calea unei experiențe Android pure, utilizatorii se pot bucura de puterea totală a lui Android 11 fără skin-uri stângace de software sau aplicații duplicat. Fanii Motorola pot explora un management mai bun al conversației în aplicațiile de mesagerie, printr-un control îmbunătățit al dispozitivelor conectate și o abordare mai interactivă a confidențialității datelor.

Securitatea este importantă pentru consumatori și de aceea cu smartphone-urile Motorola dispun de cele mai înalte standarde de securitate. Noul moto g60s include ThinkShield for Mobile, o platformă care valorifică brandul Thinkshield al Lenovo și oferă o protecție sporită la fiecare nivel al telefonului, oferind certificări de securitate suplimentare. La toate aceste funcții de bază, Motorola aduce și un nivel suplimentar de securitate pentru a răspunde exigențelor riguroase ale clienților corporate, inclusiv managementul dispozitivului și necesități de service.

Familia moto g de la Motorola s-a axat întotdeauna pe livrarea unei inovații relevante bazate pe informații obținute de la consumatori, precum și pe crearea unei tehnologii noi accesibile tuturor. Noul moto g60s consolidează acest angajament și introduce o serie de funcții noi incredibil de incitante și se asigură că utilizatorii sunt pe deplin pregătiți pentru fiecare moment, indiferent unde se află.

Disponibilitate și prețuri

moto g60s va fi disponibil în Europa în perioada următoare în două culori: Iced Mint și Ink Blue, atât în varianta de 4 GB RAM/128 spațiu de stocare, cât și în varianta de 6GB RAM/128 spațiu de stocare, la un preț recomandat de €249.99.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/

Technical Specifications


Operating System

Android™ 11

System Architecture / Processor

Upgraded MediaTek Helio G95

Memory (RAM)

4GB / 6 GB

Storage (ROM)1

128GB built-in | Up to 1TB microSD card expandable2

Dimensions

169.61 x 75.88 x 9.6mm

Weight

212g

Display

6.8” Max Vision, 120 Hz, FHD+ (1080x2460) | 396ppi, 20:9 , IPS TFT LCD, Active Area-Touch Panel (AA-TP): 88%

Battery

5000mAh

Charging

50W charging capable - 12 hrs in 12 min. of charging

Water Protection3

IP52

Networks

4G: LTE (Cat13) | 3G: UMTS / HSPA+ | 2G: GSM / EDGE

Bands4

EU:| 4G: LTE band 1/2/3/4/5/7/8/20/28/38/40/41| 3G: WCDMA band 1/2/4/5/8 | 2G: GSM band 2/3/5/8

Rear Camera

64MP sensor (f/1.7, 0.7um) | 16MP(f/1.7, 1.4um) Quad Pixel technology
8MP (f/2.2, 1.12um) | 118° ultra-wide angle
5MP (f/2.4, 1.12um) | Macro Vision
2MP (f/2.4, 1.75um) | depth sensor

Front Camera

16MP (f/2.25, 1.0um) | Quad Pixel technology

Video Capture

Rear camera: Main: UHD (30fps), FHD (30fps)
Ultra-wide: FHD (30fps)
Macro Vision: HD (30fps)
Front camera: FHD (30fps)

SIM Card

Hybrid Dual SIM (2 Nano SIMs / 1 Nano SIM + 1 microSD)

Connectivity

Type-C port (USB 2.0), 3.5mm headset jack

Bluetooth Technology

Bluetooth® 5.0

Wi-Fi

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac | 2.4GHz | 5G Wi-Fi

FM Radio

Yes

Audio

Single Speaker with smart PA, 2 Microphones

NFC

Yes

Location Services

GPS, A-GPS, LTEPP, SUPL, GLONASS, Galileo

Sensors

Proximity sensor, ambient light sensor, accelerometer, Gyroscope, Sar sensor

In-box accessories5

Headset, protective cover, charger, USB Type-C cable, guides, SIM tool

Colours

Ink Blue & Iced Mint

Experiences

Personalise: Styles, Wallpapers
Gestures: Quick capture, Fast flashlight, Three finger screenshot, Flip for DND, Pick up to silence, Lift to unlock, Swipe to split
Display: Peek display, Attentive display
Play: gametime, Audio effect, Media controls.
Tips: what's new in android 11, Getting Started, Moto essentials, Camera