MobileFIX, un service gsm care-ti pune telefonul la fix
8/8171
calendar_month 31 Aug 2022, 13:22
Telefoanele mobile sunt în zilele actuale sunt unele dintre cele mai cautate si achizitionate device-uri de catre toata lumea. Acestea au devenit niste accesorii obligatorii, daca le putem numi asa. Le vedem la tineri si adolescenti, precum si la cei de generatia a treia, care au înlocuit clasicul ziar tiparit cu presa online si care sunt la început de drum cu tehnologia.
O conectivitate buna este importanta în a face fata cu brio apelurilor si de a fi mereu prezenti pe retelele de socializare. Atunci cand una din aceste functii nu poate fi accesata, un service gsm este prima noastra optiune.
MobileFIX este un service gsm specializat în repararea telefoanelor Samsung, iPhone sau a iPad-urilor.
Experienta vasta, clienti multumiti
Cu o experienta acumulata în domeniul reparatiilor telefoanelor, MobileFIX a devenit un service recunoscut întocmai pentru profesionalismul sau. Portofoliul acestuia include reparatii la diverse modele de telefoane. Un lucru care trebuie mentionat numaidecat este faptul ca o reparatie aici poate dura 30 de minute - pentru cei care merg la sediul fizic, în oricare din cele 4 orase. Piesele se afla deja la ei în stoc, si astfel reparatia decurge într-un mod rapid.
Preturi competitive si diagnostice puse de specialisti
Echipa MobileFIX este formata din oameni calificati în analizarea si stabilirea problemei pe loc. Acest demers a stat la baza construirii unei baze de clienti înca de la început. Pe langa reparatiile de ordin interior a dispozitivelor, aceasta se ocupa si cu înlocuirea sticlei atat pentru telefoane, cat si pentru tablete.
Exista o gama variata de servicii pe care le pun la dispozitie, indiferent de locul în care se afla dispozitivul bolnav. Daca nu esti în disponibilitatea de veni fizic în unul din cele patru sedii MobileFIX, poti trimite device-ul prin curier pentru un diagnostic si o reparatie eficienta va fi realizata în decurs de cateva zile - timp estimativ, cu tot cu reparatia inclusa, este de 2-3 zile.
Cu cat mai multe informatii, cu atat mai bine
Pe site-ul acestora, la sectiunea trimite dispozitiv ai detaliile necesare, cat si informatii despre cum se desfasoara întreg procesul. Vei fi contactat telefonic si vei fi pus la curent cu toate problemele legate de telefon.
Marturiile clientilor multumiti le gasesti tot pe site-ul oficial, MobileFix.ro, unde acestia au lasat pareri despre cum s-a desfasurat toata experienta lor cu MobileFIX. Acestia se prezinta a fi 100% transparenti cu cei care le solicita ajutorul. De asemenea, respectarea datelor confidentiale este asigurata si nu se pune problema distribuirii informatiilor.
Cu cat o firma sau un serviciu are mai multe informatii despre ceea ce face si cum face, cu atat credibilitatea creste în randul consumatorilor. Cei de la MobileFIX au si un blog în care poti gasi articole folositoare legate de telefonul tau. Totodata, sfaturile gasite în aceasta sectiune te pot ajuta sa-ti optimizezi mai bine telefonul, pentru ca acesta sa functioneze la capacitatea lui maxima.
MobileFIX crede ca orice device merge reconditionat si ca nu este cazul achizitionarii unuia nou. Restabilirea si îmbunatatirea acestuia duce la un proces eco-friendly pentru acesta, dar si pentru tine. Nu trebuie sa mai cheltuiesti banii pentru un alt produs, cand actualul poate fi adus în starea sa initiala. Sustenabil e la moda, chiar si în cazul telefoanelor.
Ti-am spus ca acestia ofera si garantie la fiecare dispozitiv reparat? Am omis, dar acum stii. În plus de asta, echipa MobileFIX îti sta la dispozitie pentru orice întrebare sau nelamurire ai avea. Chiar ei te încurajeaza sa faci asta odata ce ce le accesezi site-ul. Îti mai spunem ca la acestia ai parte de un transport rapid, dupa repararea telefonului. Pentru ca tu sa te poti bucura de el din nou.Contact:
0747620217
contact@mobilefix.ro