Milioane de utilizatori europeni folosesc acum Galaxy AI pe o gama mai larga de dispozitive Galaxy, datorita noului update One UI 6.1
3/36664
calendar_month 14 Mai 2024, 10:30


Milioane de utilizatori din Europa se bucura acum de experienta Galaxy AI datorita noii actualizari de la Samsung

In luna februarie, Samsung Electronics a anuntat ca functiile Galaxy AI, initial disponibile pe telefoanele din seria Galaxy S24, vor fi extinse catre mai multe dispozitive Galaxy printr-o noua actualizare One UI 6.1, cu scopul de a democratiza si AI pe dispozitivele mobile. Aceasta actualizare a fost implementata pe seriile Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 si Tab S9 incepand cu luna martie a acestui an.

De la lansarea update-ului, 8,8 milioane de utilizatori au descarcat si folosit activ capabilitatile Galaxy AI. Numarul utilizatorilor este in crestere zilnica, astfel ca pana la sfarsitul anului 2024, Samsung isi propune sa ajunga cu Galaxy AI la peste 100 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Cu tot mai multi utilizatori Galaxy care pot profita de functiile de comunicare imbunatatite de Galaxy AI, utilizatorii au deja preferatele lor atunci cand vine vorba de noua serie de functionalitati disponibile. Cele mai utilizate capacitati AI de la lansare includ functii precum Live Translate, Live Transcribe, Chat Assist, precum si Circle to Search. 

Aproape 75% dintre utilizatorii de Galaxy Z Fold5, 80% dintre cei de S23 Ultra si aproape 65% dintre utilizatorii de Tab S9 din Europa au descarcat actualizarea One UI 6.1, aceasta devenind una dintre cele mai populare actualizari de software din istoria Samsung.

Dupa succesul primei lansari a One UI 6.1 in luna aprilie, Samsung anunta a doua faza de implementare, aducand Galaxy AI pe si mai multe smartphone-uri si tablete Galaxy. Functiile se vor extinde catre seria Galaxy S22, telefoanele Galaxy Z Fold4 si Galaxy Z Flip4, precum si tabletele din seria Galaxy Tab S8, incepand din luna mai.