hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  LG VU ajunge in Europa in septembrie

LG VU ajunge in Europa in septembrie

calendar_month 20 Aug 2012, 13:33
LG Optimus VU, rivalul lui Samsung Galaxy Note a fost lansat pe pietele din Japonia si Coreea de Sud in primavara acestui an. Dispozitivul va fi disponibil in Europa si Africa incepand cu luna septembrie, potrivit informatiilor furnizate de de theNextWeb.com.
Optimus VU, care reprezinta combinatia dintre un terminal mobil si o tableta, ofera un ecran cu diagonala de 5 inci, rezolutie de 768X1024 pixeli si display HD-IPS, 1 GB memorie RAM si 32 GB stocare interna, camera foto cu senzor de 8 MP, o camera frontala de 1,3 MP, conexiune wireless 802, 11 a/b/g/n si o baterie cu capacitatea de 2080 mAh.

Singurele diferente intre versiunea pentru Asia si cea pentru Europa sunt legate de faptul ca terminalele LG Optimus VU care vor ajunge la noi vor fi bazate pe o solutie NVDIA Tetra 3 si conectivitate 3G, in locul procesorului original Qualcomm MSM8660 ce are conectivitatea LTE-4G.
Nu au furnizate informatii legate de pretul noului model, dar cei de la LG risca sa piarda startul cu aceasta lansare. Spunem acest lucru intrucat smartphone-ul LG va ajunge pe piata odata cu Samsung Galaxy Note 2. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?