hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  LG G2 Mini soseste la MWC 2014

LG G2 Mini soseste la MWC 2014

calendar_month 13 Feb 2014, 10:35
LG a dezvaluit prima imagine cu LG G2 Mini pe Facebook si a confirmat faptul ca noul smartphone va debuta la MWC 2014. Deocamdata, specificatiile nu au fost confirmate oficial, dar speculatiile ofera o imagine de ansamblu asupra gadgetului.
LG s-a alaturat producatorilor care ofera si o versiune mai mica a fiecarui flagship, iar LG G2 Mini va fi prezentat oficial in mai putin de doua saptamani, la Barcelona. Singurul lucru confirmat de prima imagine cu telefonul este prezenta butoanelor fizice pe spatele gadgetului, la fel ca la LG G2.

Specificatiile LG G2 Mini sunt subiectul speculatiilor, iar noul smartphone ar putea avea un ecran de 4,7 inci cu rezolutie 720p, alaturi de procesor Snapdragon 400, RAM de 2GB si noul Android 4.4 KitKat.
Ramane de vazut daca LG a facut compromisuri la mai multe capitole, lucru care ar putea insemna vanzari mai mici pentru smartphone. Sony Xperia Z1 Compact a demonstrat deja ca exista o cerere pentru telefoane mai mici la fel de puternice ca varianta mai mare. Toate intrebarile despre noul smartphone vor primi probabil un raspuns la MWC 2014, incepand cu 24 februarie.
Sursa: Engadget 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?