Legendarul Nokia 3210 revine pe piata imbunatatit
3/36625
calendar_month 08 Mai 2024, 15:50


Conform site-ului hmd.com, celebrul telefon Nokia 3210 va fi iar pe piata pentru cei nostalgici dupa telefoanele simple, durabile si de mici dimensiuni.

Este telefonul mobil care a definit o generatie. Si acum, la 25 de ani de la lansarea sa initiala, legendarul Nokia 3210 revine in mai multe culori, Scuba Blue, Grunge Black si Y2K Gold – adus de inovatorul european de telefonie mobila, Human Mobile Devices (HMD), producatorii de telefoane Nokia.

In 2023, Human Mobile Devices (HMD) a inregistrat vanzari duble ale celebrului telefon Nokia 2660 Flip; iar HMD se asteapta la o crestere suplimentara a pietei de telefoane cu caracteristici in 2024.

Dispozitivele ofera o solutie pentru o detoxifiere digitala intr-o lume in care aproape patru din zece (38%) dintre tinerii de 16-24 de ani isi fac griji ca petrec prea mult timp pe smartphone.

„Nokia 3210, o icoana culturala, a revenit la apogeul boom-ului global al telefoanelor, deoarece consumatorii cauta sa-si echilibreze utilizarea timpului de pe ecran cu o detoxifiere digitala. Nokia 3210 are la baza simplitatea, permitand consumatorilor sa fie total prezenti. Uita de dumbphone, acesta este telefonul distractiv al lui 2024.”
Lars Silberbauer, CMO al Human Mobile Devices (HMD)

Acum un sfert de secol a fost lansat Nokia 3210. A devenit rapid un hit zdrobitor si a conectat sute de milioane de oameni. Pentru 2024 a revenit. Numai ca de data aceasta se pune accent pe deconectarea oamenilor de la ecranele lor.

„Nokia 3210 original are un loc special in inimile multor consumatori, fiind unul dintre cele mai bine vandute telefoane mobile din toate timpurile. Este produsul perfect pentru a reimagina epoca moderna, avand in vedere mostenirea sa puternica si designul iconic. Nokia 3210 este considerat unul dintre cele mai importante telefoane Nokia dezvoltate vreodata si a fost iubit de multi pentru care a fost primul lor telefon mobil. Aceasta intorsatura moderna a unui design clasic in anul jubiliar de argint va atrage atentia oamenilor.”
Ben Wood, fondator, Muzeul Telefoanelor Mobile

Relansarea unei pictograme de telefon, Nokia 3210 alimenteaza popularitatea tot mai mare si renasterea continua a telefoanelor cu caracteristici, pe masura ce un numar tot mai mare de tineri se opresc si imbratiseaza miscarea de detoxifiere digitala.

Si in ceea ce priveste Nokia 3210, cei care doresc sa ia o pauza de la retelele sociale, internetul si aplicatiile nesfarsite (fie ca este pentru o zi, un weekend sau pe termen nelimitat), acum pot face acest lucru in stil serios de la sfarsitul anilor nouazeci / inceputul anilor noua.

Actualizat pentru o noua generatie, Nokia 3210 reimaginat are un design retro elegant. Vine incarcat cu toate caracteristicile esentiale la care te-ai astepta de la telefonul cu functii OG, inclusiv o camera de 2 MP cu blit (si lanterna!) si o baterie de lunga durata de 1450 mAh care nu te va pierde atunci cand petreceti greu. Vara asta. Pentru ca este 2024, de data aceasta Nokia 3210 are si 4G pentru apeluri clare.

Asa cum a fost in vremurile ametitoare de la inceputul anilor 2000, Nokia 3210 este setat sa fie stilul de viata si accesoriul obligatoriu in acest sezon de festival, iar vizitatorii festivalurilor nu il vor alege doar pentru robustetea si functionalitatea sa simpla. Ei vor face acest lucru pentru a face si o declaratie serioasa de stil.Tendinta pentru toate lucrurile Y2K continua sa mearga din putere in putere si, mai mult, si in conformitate cu toate lucrurile de la sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 20, 3210 este disponibil doar in trei moduri de culori indraznete, care mirosesc epocii; Scuba Blue, Y2K Gold si Grunge Black.

Si in cele din urma... Nokia 3210 pur si simplu nu ar fi Nokia 3210 daca nu ar avea Snake - asa ca si asta s-a intors. Pregateste-ti degetele mari, spune-le tuturor prietenilor tai si vezi daca nu poti pur si simplu sa obtii un scor mare.

Pretul telefonului va fi probabil in jurul sumei de 90 de euro.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?