hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  La ce pret si de unde poate fi precomandat Samsung Galaxy S5 in Romania

La ce pret si de unde poate fi precomandat Samsung Galaxy S5 in Romania

calendar_month 14 Mar 2014, 09:45
Unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri din acest an, Samsung Galaxy S5, incepe sa-si faca loc spre piata romaneasca.
Principalele magazine online din Romania ofera deja posibilitatea unei precomenzi. Samsung Galaxy S5 se afla deja in oferta unor nume ca Evomag, Flanco sau eMag. Pretul telefonului trece, la fiecare dintre aceste magazine, de 3.000 lei. Urmeaza sa vedem care va fi oferta operatorilor de telefonie mobila in ceea ce-l priveste, pentru diferitele tipuri de abonamente.

In ceea ce priveste data de livrare, se pare ca utilizatorii vor putea beneficia de telefonul celor de la Samsung incepand cu 10-11 aprilie. Momentan, la precomanda poate fi achizitionata varianta de 16GB, dar Evomag a anuntat deja ca in urmatoarea perioada in oferta sa va intra si varianta de 32GB.
Cumparati telefoane din gama Galaxy de la Samsung de pe Shop.Hit.ro
Samsung Galaxy S5 este un smartphone care ofera utilizatorului un ecran Super Amoled de 5.1 inch, un procesor quad-core la 2.500 MHz, 2GB RAM, o camera principala de 16 MP si una secundara de 2 MP. Toate acestea ruleaza pe un Android 4.4 KitKat, iar bateria este una de 2.800 mAh. 

Sondaj

Ce placa video aveti?