hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Kik - mesagerie instantanee preinstalata pe noile telefoane Nokia

Kik - mesagerie instantanee preinstalata pe noile telefoane Nokia

calendar_month 26 Oct 2011, 17:13
Evenimentul de astazi al Nokia, conferinta dezvoltatorilor - Nokia World - de la Londra, a gazduit si lansarea catorva aplicatii si pachete software pe care finlandezii mizeaza pentru a avea succes. Una dintre cele mai interesante aplicatii prezentate la Nokia World este Kik, o platforma de mesagerie instantanee, scrie Techcrunch.
Kik vine preinstalata pe toate telefoanele noi de la Nokia, indiferent ca vorbim despre cele care ruleaza Symbian sau despre cele (doua) cu Windows Phone Mango. Chiar daca se afla in varianta beta, Kik exista deja in varianta pentru iOS, Android si BlackBerry.
Este clar ca pentru compania dezvoltatoare expansiunea pe alte doua sisteme de operare nu este decat o veste excelenta. Cat de multi clienti va atrage, insa, Nokia cu ajutorul Kik? imposibil de anticipat.

Prin aplicatia Kik, utilizatorii pot trimite, primi si citi notificari, pot chatui in grup si pot face foto sharing. Varianta Kik disponibila pe smartphone-urile cu Windows Phone Mango este deja la versiunea 2.0, drept pentru care aplicatia este completa si ofera mai multe facilitati de comunicare instantanee. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?