hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  iFixit a facut bucati HTC ONE M8. Concluzie: greu se reparat (VIDEO)

iFixit a facut bucati HTC ONE M8. Concluzie: greu se reparat (VIDEO)

calendar_month 26 Mar 2014, 15:00
Ca de obicei, iFixit nu asteapta prea mult dupa lansarea unui nou smartphone si se pune pe dezasamblat pentru a putea da un verdict asupra usurintei cu care device-ul testat de laborator poate fi reparat in caz de nevoie.
Primul model HTC ONE, lansat anul trecut, a primit o nota destul de proasta la capitolul usurinta in dezasamblare si depanare. iFixit a notat generatia anterioara a ONE cu 1 din 10 puncte la acest capitol.
Noul HTC ONE M8 nu este nici el departe de acelasi verdict, in ciuda design-ului extrem de atragator si materialelor de calitate folosite.

Depanarea unui HTC ONE M8 este ingreunata de cateva elemente de constructie utilizate de taiwanezi. In primul rand, cei de la iFixit afirma ca pentru a ajunge la baterie depanatorul va trebui sa scoata intai placa de baza, iar lucrurile se complica si mai mult in continuare. Bateria noului HTC ONE M8 este lipita de LCD-ul smartphone-ului, ceea ce inseamna ca telefonul trebuie dezmembrat total pentru a obtine acces la ecran.
Totusi, ONE M8 a primit nota 2 de la iFixit (fata de nota 1, "incasata" de HTC ONE), pentru ca deschiderea carcasei noului flagship este mai simpla in raport cu modelul precedent.

Sursa: iFixit via Slashgear 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?