Iar ti-ai spart telefonul? Ti-l repara cei de la Glassgsm!
7/7610
calendar_month 21 Mai 2021, 12:59

Când ți-e lumea mai dragă, după luni de zile în care ai evitat orice coliziune a telefonului cu betonul, după ce l-ai tratat regește de-ți venea să-l pui pe o pernă specială, îl scapi dintr-o pură neatenție. I-ai promis că nu o să se întâmple și iată că s-a întâmplat. Oricât te-ai strădui să nu ai două mâini stângi, accidentele tot se întâmplă. Cei de la Glassgsm te ajută atunci când ai făcut din ecranul telefonului un puzzle dintr-o mie de piese ascuțite și chiar mai mult.

Ce servicii regăsești la Glassgsm

Aceștia se ocupă în principal cu reparatii smartphone Samsung si iPhone, dar și Huawei. În cazul acestor branduri, reparațiile trebuie făcute doar de profesioniști, fiindcă până la urmă sunt investiții. Când alegi serviciile celor de la Glassgsm știi că te bazezi cu toată încrederea pe o echipă ce-ți va înlocui piesele telefonului cu altele originale. Se ocupă cu înlocuirea sticlei, display-ului, mufei audio, microfonului, difuzorului și multe altele.

Sediul lor este în Suceava, însă oricine din țară poate trimite telefonul aici pentru reparații profesionale. În decurs de 3 zile, din momentul livrării prin curier a telefonului defect, dacă dispun de piesele necesare, a treia zi îl și primești înapoi. În plus, pentru reparații ale iPhone-urilor 7 și 8 ce depășesc 300 de RON, clienții primesc o husă cadou la alegere.

Oricât de complexă ar fi problema smartphone-ului cu care te prezinți la ei, aceștia vor face tot ce le stă în putință pentru a-l readuce la viață. Aceasta echipă este promptă, serioasă, profesionistă și corectă. Timpul de reparație este în funcție de disponibilitatea pieselor pentru anumite modele de telefoane, dar și de gravitatea defectelor. De obicei o reparație durează în jur de 90 de minute.

Profesionalism cap-coadă

Dacă vrei să-ți decodezi telefonul ca să-l poți folosi, tot aici regăsești și servicii de decodare. Completezi un formular online și în cel mai scurt timp ești contactat prin email cu durata și prețul. Dacă lași aici telefonul la reparat și nu ai altul la schimb, îți oferă ei unul pe care-l poți folosi până este pregătit al tău. Primești garanție pentru orice reparație, care are o valabilitate între 90-180 de zile. Dacă întâmpini vreo problemă în timpul garanției ei se ocupă de tot, gratuit. Chiar și în cazul celor ce trimit telefonul prin curier în acest caz, costul transportului este suportat tot de Glassgsm.

Dacă vrei să vizualizezi statusul reparației telefonului tău, accesează www.glassgsm.ro. Introduci ID-ul comenzii tale din chitanță și email-ul pe care l-ai folosit la finalizare. Recenziile îi recomandă, clienții fiind mereu satisfăcuți de serviciile lor și promptitudinea de care dau dovadă. Clientul este mereu pe primul loc, iar telefoanele lor ies de la acest service ca noi, de fiecare dată.

N-ai cum să fii dezamăgit de serviciile Glassgsm. Telefonul tău merită să fie reparat la unele dintre cele mai înalte standarde ale calității, de aceea această echipă este cea pe care poți conta oricând.

Intră pe www.glassgsm.ro să afli mai multe.Contact: 0745554645

office@glassgsm.ro