Huawei lanseaza telefonul Huawei P60 Pro
8/8591
calendar_month 03 Mai 2023, 15:15
HUAWEI Consumer Business Group (CBG) lanseaza luna aceasta noul telefon al binecunoscutei serii P, HUAWEI P60 Pro, in cadrul unui eveniment international, dedicat pietei europene.
De la film alb-negru la pixeli colorati, de la fotografii statice la videoclipuri dinamice, modurile in care cream amintiri vizuale au trecut prin mai multe runde de inovatie. Intr-o era a camerelor foto ale smartphone-urilor, HUAWEI a adus imbunatatiri si inovatii in camerele telefoanelor cu ani de investitii in cercetare, dezvoltare si noutati tehnologice.
De la infiintarea seriei HUAWEI P, fiecare generatie a fost o fuziune echilibrata a inteligentei imagistice si a artei tehnologice. Esenta seriei P este estetica, frumusetea fotografiei si designul – iar cautarea de catre HUAWEI a acestei esente a dus la un reper dupa altul pentru telefonul mobil emblematic al seriei P, care continua sa conduca industria in ceea ce priveste imaginea si estetica.
De cand seria P a fost prezentata publicului prima data prin intermediul modelului HUAWEI P9, aceasta a fost lansata cu tehnologia sa de fuziune cu mai multe camere. Seria HUAWEI P a dat startul unei ere a camerelor duale si a continuat sa fie lider in industrie in dezvoltarea imaginilor mobile.
P10 a lansat un nou obiectiv pentru camera portret, stabilizare optica a imaginii si tehnologie zoom cu doua camere. Apoi a venit seria P20, care a fost pionier in fotografia AI si Super Night Shot si a facut un salt de la camera duala la camera tripla.
Mai tarziu, seria P30 a introdus SuperSensing si lentile periscopice cu zoom optic si a fost primul care a adoptat matricea de pixeli RYYB pentru mariri suplimentare si imagini mai clare. Seria P40 a dus acest lucru mai departe, obtinand un zoom optic de 10x si o experienta de fotografiere ultra-clara, focalizata pe tot parcursul zilei, inaugurand o noua era a fotografiei Huawei.
Cea mai recenta serie P50 a introdus designul camerei cu matrice dubla, motorul de imagine True-Chroma si optica computationala XD – combinand perfect functia si forma si aducand o tehnologie revolutionara dincolo de limita fizica. Seria HUAWEI P50 a marcat intrarea unei camere iconice pentru smartphone-uri in domeniul imaginilor mobile.
Cuprinzand capabilitati avansate si o estetica de inalta calitate, seria HUAWEI P s-a concentrat intotdeauna pe interpretarea esteticii. Acest lucru a fost evident din seria P9, care a adoptat un aspect metalic pe carcasele sale. Spatele telefoanelor din seria P10 a fost realizat folosind o metoda de taiere cu diamant pentru o textura imbunatatita. Serile P20 si P30 au fost cunoscute pentru varietatea lor de culori, cum ar fi Morpho Aurora si Amber Sunrise, care au integrat doua culori cu tematica naturala in designul vizual al smartphone-ului.
Seria P40 a ridicat apoi designul clasic si mai mult - introducand tehnologia ceramica nano-microcristalina pentru o estetica mai premium, oferind telefonului o suprafata mai neteda, asemanatoare jadului. Mai recent, seria P50 a introdus o tehnologie electrocroma de varf in industrie pentru a crea o noua culme a esteticismului cu o tehnologie inovatoare.
Seria HUAWEI P s-a nascut din frumusete si aspira spre frumusete. Fiecare generatie din seria P este familiara, dar plina de surprize, incorporand upgrade-uri revolutionare ale camerei si modeland noi generatii de clasici. Cauta sa interpreteze limbajul clasic de design si totusi manifesta progresiv inspiratii sublime, naturale.
HUAWEI P60 Pro aduce o noua generatie de servicii revolutionare de imagine si estetica emblematica. Mosteneste genetica excelenta a tehnologiei si designului fotografic din seria P, explorand esenta fotografiei si a frumusetii. Mai multe informatii despre seria P60 vor fi dezvaluite in cadrul evenimentului de pe 9 mai care marcheaza lansarea produselor noi HUAWEI pe piata europeana.
Viziteaza magazinul HUAWEI pentru avantaje la precomanda, inscrie-te la newsletter pana pe 9 mai si esti adaugat automat pentru tragerea la sorti unde ai posibilitatea de a castiga unul din cele doua telefoane nova 9 Blue la achizitia oricaruia dintre modelele P60 Pro. Totodata, la achizitia oricarui nou model de P60 Pro din e-shop, beneficiezi instant de un voucher in valoare de 500 lei.
Pana pe 9 mai orice vizitator al e-shopului HUAWEI poate revendica gratuit si o pereche de casti FreeBuds 5 la achizitia oricaruia dintre cele patru modele de smartphone P60 Pro, daca se inregistreaza si isi creeaza un HUAWEI ID pe platforma.
De asemenea, mai aveti posibilitatea de a castiga si una din cele cinci invitatii duble la concertul Irinei Rimes din Bucuresti in data de 25 mai.
Totodata, pana pe 21 mai, toti clientii e-shopului HUAWEI au posibilitatea sa opteze gratuit pentru unul dintre ceasurile WATCH GT3 Active Black Fluoroelastomer Strap sau WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather strap la achizitia unui P60 Pro.
Pentru mai multe informatii despre HUAWEI P60 – Pro viziteaza:
https://consumer.HUAWEI.com/ro/offer/lansare-produse-noi-HUAWEI-store/.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?